Колко пъти почивахте на Карибите откакто сте в Канада?
Re: Колко пъти почивахте на Карибите откакто сте в Канада?
Бах тая злоба, човек да не се похвали че ще ходи на екскурзия,ужас ! 

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
						"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
Що бе? То е от любов. Ние с теб се обичаме забрави ли?myhata II написа:Бах тая злоба, човек да не се похвали че ще ходи на екскурзия,ужас !

Та и аз ти връщам...неиздължената лИбоФ.

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Авторката на темата да уточни първо какво има впредвид като казва "на Карибите".
А останалите дотогава не отговаряйте освен ако не сте телепати.

А останалите дотогава не отговаряйте освен ако не сте телепати.
					Последно промяна от kefche1 на Нед Апр 15, 2012 6:57 pm, променено общо 1 път.

Че що ще пускаш друга тема за Мексико като тази е точно за Карибите, на които Мексико и САЩ имат най-много брегова ивица от всички останали карибски дестинации?apple написа:За Мексико и останалите атрактивни дестинации ще пусна друга тема ако има статистически ефект от тази!
- 
				thehellgirl
Значи за теб означава че си "Успял и преуспял" ако си ходил на Карибите .... просто не можах да се сдържа ... СРАМ

Живей така, сякаш на земята е рай!
25.02.2009 Varna - Paris - Montreal
Не знам какво точно си разбрал/а обаче заглавието на темата е напълно иронично и е в отговор на една изцепка на един съфорумец... Който сгрял, сгрял...останалите да негодуват щом имат хъс за това!thehellgirl написа:Значи за теб означава че си "Успял и преуспял" ако си ходил на Карибите .... просто не можах да се сдържа ... СРАМ

- 
				thehellgirl
Ахааа ами не съм сгряла, в този форум чета много рядко и най-вече ако търся нещо конкретно ... кой какво казал, нямам време за такива глупости

Живей така, сякаш на земята е рай!
Ето я изцепката, която според Ябълката моя, и се заключава в това, че споменавам толкова фриволно Карибите. Доста хора от форума се опитаха да и обяснят, че това е най-близката е евтина дестинация за "почивка на море" (ако не се лъжа, Бекс споменаваше за оферти от $500 за седмица за Куба), и не е нещо с което да се чувстваш "успял". Ябълката обаче е Зелена, твърдоглава и арогантна, и не вдява лесно.apple написа:Не знам какво точно си разбрал/а обаче заглавието на темата е напълно иронично и е в отговор на една изцепка на един съфорумец... Който сгрял, сгрял...останалите да негодуват щом имат хъс за това!thehellgirl написа:Значи за теб означава че си "Успял и преуспял" ако си ходил на Карибите .... просто не можах да се сдържа ... СРАМ
Специално за Ябълката поздрав от Куба. Снимката е правена лично преди 10 дена, та да ми се брои поне една точка по тематаapple написа:Хубаво само, че да вземеш сега да говориш за средно статистическия български емигрант в Канада! Колко пъти е бил на Карибите? Зиммните курорти са им достъпни колкото и Карибите. За едната Келона за по 5 дена годишно цяла година събират пари примерно...па да не говорим, че въпросното място нито е екзотично, нито е топло ама айде...като нема друго и това става! Стига глупости пич ти ако си баровец по изключение недей да обобщаваш частния си случай евентуално! То да не отварям приказка, че много хора и в събота работят, та фермата през крив макарон. Ей сега пускам нова тема ти ми даде идеята!haimana написа:Ябълке, ти какво би предпочела:apple написа: Сега по въпроса за Петьо и Таня как стоят реално нещата /хипотетично де щото нали са измислени персони създадени за нуждите на спора ни /: Разправяш, че и двамата са даскали - идеално. Първо заплатите вече са им към 500 и нагоре ама нейсе...щом си рекъл 350 да са на глава. Та работят на 6 часа дневно и имат 40 или повече работни дни отпуск. Като свършат 6-те часа на ден и почват с частните уроци лежерно по 2 часа примерно дневно. Подготовка на кандидат студенти и за профилирани гимназиии супееер златна мина. Лятото голямата отпуска може и по един сезон на морето да изкарат като персонал в хотел - идеално ми дойде примера с Ловеч, че точно такава учителка от там познавам. В Ловеч всеки е от село и така в уикенда се тръгва за зареждане на храдилниците и помощ на старите де. Това свинско, винско, пиленца, млечице, яйчица, зарзават и фрути и буркани в промишлени количества се трансферират бързо. Селските хора са работни нямат избор трябва да оцеляват и те и децата в градо. Отделно Петьо и Таня имат собствен апартамент, даже са два щото и двата рода са се изнесли на село след пенсия примерно. Та си имат и едно наемче за подпомагане. Детската градина струва жълти стотинки пък ако не щат да си дават децата там бабите ще се избият коя да ги гледа. И като теглиш чертата къде ще живеят по-добре нашите хипотетично създадени герои. Лятото морето им море, зимата Троянския и Тетевенския Балкан, ей ги къде са. А Беклемето със ски пистата си им е като по чехли да идат таман... Къде ли ще живеят по-добре нашите хора? Има и други хора, които наистина биха живели по-добре тук, но това не са тези двамата определено...Всяка прилика с лица и събития не е случайна...
Да копаш събота и неделя за да има за буркани, или са станеш събота в 9:00 и да отскочиш до близката ферма да си ги напазаруваш.
Да гърбиш един месец на морето през лятото и да го наречеш "и морето ти море", или да отскочиш до Карибите за 1-2 седмици.
За зимни курорти няма въобще да отварям дума, че на теб са ти далеко, ама да знаеш, че и такива се намират.
Един приятелски съвет от мен:
Започни да виждаш хубавото около себе си(все трябва да има нещо дето да те радва), че иначе ще отровиш собствения си живот, а и тоя на човека до тебе.

- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
@Хайманата..
Частен случай.. Не се зачита. ..  Ти си от "форумния елит", "изключение"  "случайност"  "съвпадение". Отгоре на всичкото пък и си от БК а не от "истинската Канада" .....  и заради тези солидни аргументи ти се отнемат точките..
 ..  Ти си от "форумния елит", "изключение"  "случайност"  "съвпадение". Отгоре на всичкото пък и си от БК а не от "истинската Канада" .....  и заради тези солидни аргументи ти се отнемат точките..

Частен случай.. Не се зачита.
 ..  Ти си от "форумния елит", "изключение"  "случайност"  "съвпадение". Отгоре на всичкото пък и си от БК а не от "истинската Канада" .....  и заради тези солидни аргументи ти се отнемат точките..
					Последно промяна от ivandaman на Съб Апр 21, 2012 10:00 pm, променено общо 1 път.

& ZIONISM 
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
						Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for
 & ZIONISM
 & ZIONISM Justin Trudeau's BIGGEST FAN
 да, частен случай сме. В хотела се запознахме с други частни случай от български произход пристигащи от Торонто.
  да, частен случай сме. В хотела се запознахме с други частни случай от български произход пристигащи от Торонто.Re: Колко пъти почивахте на Карибите откакто сте в Канада?
Леле, Хаймана да не те амбицирах нещо с темата и да те вкарах в преразход?  Ще ти пиша точка споко, само дето нещо не те виждам на снимката... Не че нещо, ама аз съм си Тома неверни по принцип.
 Ще ти пиша точка споко, само дето нещо не те виждам на снимката... Не че нещо, ама аз съм си Тома неверни по принцип.  И от колко хиляди българи в Канада да правим статистиката според няколко обозначили се тук?
 И от колко хиляди българи в Канада да правим статистиката според няколко обозначили се тук?  Време е за шоу, почва се с голямото биене в гърдите... Show must go on...както се казва!
 Време е за шоу, почва се с голямото биене в гърдите... Show must go on...както се казва!

Ще ти пиша точка споко, само дето нещо не те виждам на снимката... Не че нещо, ама аз съм си Тома неверни по принцип.
 Ще ти пиша точка споко, само дето нещо не те виждам на снимката... Не че нещо, ама аз съм си Тома неверни по принцип.  И от колко хиляди българи в Канада да правим статистиката според няколко обозначили се тук?
 И от колко хиляди българи в Канада да правим статистиката според няколко обозначили се тук?  Време е за шоу, почва се с голямото биене в гърдите... Show must go on...както се казва!
 Време е за шоу, почва се с голямото биене в гърдите... Show must go on...както се казва!- 
				mwanza
- Обратна връзка:
Хаймана, къде е тва ве? Аз имам подобна снимка ама плажа е по-къс и морето е зелено  Аама нема да я пускам тука
 Аама нема да я пускам тука 

- Bistra
- Напуснал форума
Мойта е от тоя дългия плаж. Да я пускам ли? Ама ще предизвикам скандал, щото аз си се виждам.  

Поне така беше последния път на едно друго място.... 

Аре, ще пропусна! Некултурничка с некултурничка! Пу-пу-пу!!!!
Maни днес от цял купон се отказах. Ще ставам примерна и туй то!

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

А това съм аз на южното крайбрежие на Аруба! Малко не се виждам де, амо то е защото снимам пък си забравих трипода в хотела...  http://www.hobyto.com/post/1199/ostrov- ... venetsuela"  А рекламната статия я списах в крачка да изкарам и някой лев, че то само почивка не бива...
 http://www.hobyto.com/post/1199/ostrov- ... venetsuela"  А рекламната статия я списах в крачка да изкарам и някой лев, че то само почивка не бива... 

http://www.hobyto.com/post/1199/ostrov- ... venetsuela"  А рекламната статия я списах в крачка да изкарам и някой лев, че то само почивка не бива...
Е пусни я де какво ти пречи? Виж човека си пусна снимка как си бръсне брадата с най-качествения крем за бръснене на света "Каро" пък ти за едни плажни снимки се свениш... И без това имаш фенове тук - зарадвай ги!Bistra написа:Мойта е от тоя дългия плаж. Да я пускам ли? Ама ще предизвикам скандал, щото аз си се виждам.