а мазохистите съкс ,както се пее в песничката на Иво.

niki477 написа:.... От 2.5 месеца съм тук ..... . Чалгата , простотията , зависта , лицемерието и всички такива Български " ДОБРОДЕТЕЛИ " вобще не ми липсват ..
Къв жираф бе бате, ти да не си от тия дето си очаквал да те замерят с пачките от летището още? И тука и в БГ искат да работиш, за да ти дават мано. Праиш си сметката къде ти е по-изгодно и запретваш ръкавите. Аз па такива кат тебе не моа да разбера, кат ви е мноо висок жирафа, па вие сте ниски и ви се схващат вратовете когато искате да го гледате право в муцуната - ми кръгом и обратно натам, от дето по-високо немало и по-дълбоко същоmonny написа:интересното е че тук има много от онези българи които хем гледат жирафа хем викат "те такова животно нема", то само на песимистите им се привижда че вратът му е дълъг елате да видите че всъщност не е така
ама аз наистина не разбирам какво искаш да кажеш с товаmonny написа: интересното е че тук има много от онези българи които хем гледат жирафа хем викат "те такова животно нема", то само на песимистите им се привижда че вратът му е дълъг елате да видите че всъщност не е така
Тук(?) няма нищо. Всичко си го носим в нас, откъдето идваме(?). И това е хубавото - можеш да сравняваш ...monny написа:niki477 написа:.... От 2.5 месеца съм тук ..... . Чалгата , простотията , зависта , лицемерието и всички такива Български " ДОБРОДЕТЕЛИ " вобще не ми липсват ..
личи му на този младеж че е тук отскоро, но пък скоро ще разбере, че с изключение на чалгата тук всичко си го има
В топлия южен пясък има много фасове и други боклуци.bateto написа:правилно си го формолирал джордж,заради това ще сменяме канадската тръстика с топлия южен пясък.
...................