Speshno - samoletni bileti!

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Tany

Мнение от Tany »

И аз тази година за пръв път издирвах билети. Обаждах се на няколко агенти и всички ми даваха различни цени. Бяха единодушни само за периодите с намаление. Те са в края на Май, началото на Юни и края на Юли, началото на Август. Най-евтините билети които успях да намеря са $970 за мен и $780 за сина ни(края на Май) и $1125 за мъжа ми(началото на Юни). Това са телефоните на които аз звънях: http://www.bulbiz.com/search/en/detaile ... spx?page=1
e не на всички де...
Успех
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

Елия аз говорих с две от дамите които си цитирала и те ми дадоха някакви спешъли за излитане в периода 25 Юли до 10 Септември(ако се не лъжа) с 2-ву или 4-ри месечен срок на връщане!Цените при едната бяха 1035$,а при другата 1020$ с таксите с ЧСА.Много е трудно да ги накараш да ти дадат цена на еднопосочен билет-все ти набутват спешълите си!Като им кажеш,че те не те устроиват,започват с тъпи въпроси от сорта
-Ама вие,няма ли да се връщате?
-Ще се връщам,защо?
-Ами тогава си вземете спешъл!
-Не искам спешъл,а еднопосочен,а после от България ще си купя двупосочен!!!
-Е да но въпреки всичко със спешъл.....И все така го въртят на спешълите си. Следващият път като им се обадя,ще им кажа,че няма да се връщам,та дано тогава благоволят да ми кажат цената на еднопосочен за Август и Септември :wink: Може да се опиташ и чартър да отлетиш до Зап.Европа и оттам с полет на някоя българска компания да летиш до София.
bibco
Обратна връзка:

Мнение от bibco »

Народе,
Някой да каже най-ниската цена на билет Монреал-София и обратно за дете - 6-7 години? Излитане - края на юни, връщане - началото на септември...
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

Elia написа:Aaa, govori mi ti - taka shte mi olekne - 1370 kinta na chovek...Dobre che vse oshte sme samo dvama :wink:
vse pak mnogo mi e lubopitno moje li da se kupi bileta ot Bulgaria, shtoto mnogo me boli sarceto...I bankovata mi smetka i neia mnogo ia boli...
ако закупиш билет от София с направление Канада-БГ-Канада,няма да е евтин,може и да излезе по-скъп,защото отправната точка не е БГ.Миналата година и аз питах в София,но това ми отговориха.Дадоха ми по-дебели цени от тук.Както е много по скъп билета БГ-САЩ-БГ,купен от тук,в сравнение със билет САЩ-БГ-САЩ,купен пак оттук.Най-са тънки цените на билети,купени в държавата откъдето че тръгнеш.По добре си проверявай периодично за намаления,все ще излезе нещо.Имай предвид,че лятото са много скъпи билетите,на мен твойта цена ми се струва нормална
Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
Аватар
Papi

Мнение от Papi »

Sneji написа:Елия, какви цени толкова ти дадоха, че си така неприятно изненадана? Аз също живот и здраве искам да си се прибера лятото и още от сега ми е ясно, че за юли-август ще съм късметлийка ако мога да си намеря билет по-евтин от 1800$.
НАД 1000$ ЗА ОТИВАНЕ И ВРЪщАНЕ ДО БГ е лудост и никога няма да ги платя, пробвайте с варианти до Лондон или Мюнхен, оттам лятото има чартъри за по 90 ев в двете посоки, само че кацат в Бургас, което пък за мен е супер.
Аватар
Papi

Мнение от Papi »

goliama mechka написа:
Elia написа:Aaa, govori mi ti - taka shte mi olekne - 1370 kinta na chovek...Dobre che vse oshte sme samo dvama :wink:
vse pak mnogo mi e lubopitno moje li da se kupi bileta ot Bulgaria, shtoto mnogo me boli sarceto...I bankovata mi smetka i neia mnogo ia boli...
ако закупиш билет от София с направление Канада-БГ-Канада,няма да е евтин,може и да излезе по-скъп,защото отправната точка не е БГ.Миналата година и аз питах в София,но това ми отговориха.Дадоха ми по-дебели цени от тук.Както е много по скъп билета БГ-САЩ-БГ,купен от тук,в сравнение със билет САЩ-БГ-САЩ,купен пак оттук.Най-са тънки цените на билети,купени в държавата откъдето че тръгнеш.По добре си проверявай периодично за намаления,все ще излезе нещо.Имай предвид,че лятото са много скъпи билетите,на мен твойта цена ми се струва нормална

Всичко е вързано госпожо, дори Авиокомпаниите дават телефоните натези тук нашите сънароднички, когато се опиташ да си купиш билет директно - казват ти, обърнете се към представителя за Монтреал, който е....ха познайте? :D
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

Papi написа:
Sneji написа:Елия, какви цени толкова ти дадоха, че си така неприятно изненадана? Аз също живот и здраве искам да си се прибера лятото и още от сега ми е ясно, че за юли-август ще съм късметлийка ако мога да си намеря билет по-евтин от 1800$.
НАД 1000$ ЗА ОТИВАНЕ И ВРЪщАНЕ ДО БГ е лудост и никога няма да ги платя, пробвайте с варианти до Лондон или Мюнхен, оттам лятото има чартъри за по 90 ев в двете посоки, само че кацат в Бургас, което пък за мен е супер.
Ех, Папи, ще платя и още как, нали искам да си се прибера в къщи. За съжаление в летния сезон цените са безумни, но щерката ходи на училище и няма как - ще се пътува юли и август и се моя да имам късмет и изобщо да намеря билети.
Изображение
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Blagodaria na vsichki za uchastieto - az veche rezervirah...Ekim udari djakpot sus special za avgust mesec. Az kato po-barovka ne se interesuvam ot speciali :lol: - ama si imam dve rezervacii i shte si platia edin mesec predi datata na poleta...
V obshti linii kato za sefte - stava. desitvaite - biletite svurshvali kato topul hliab (taka tvardi biletoprodavachkata...)
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

Elia написа:...desitvaite - biletite svurshvali kato topul hliab (taka tvardi biletoprodavachkata...)
... kakwo da kaje drugo ... - za uspokoenie.

Imam poznata, deto si kupi bilet po-rano i posle 3 sedmici predi poleta pusnaha SPECIAL - po-nisak ot nejnata cena ... taka, 4e winagi ima iznenadi.

Wajnoto e w slu4aja da wi krepi misalta, 4e 6te si izpalnite plana, kato si otidete kogato ste iskali.

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Kuv plan be moi chovek! Znaesh li kuv rezil shte stane, ako nakraia se okaje, che ne moga da si otida shtot mnogo sum se nazlandisvala:-) Shte se prusna ot iad! A inache ne ia razbiram tazi isteria s kupuvaneto na bileti okolo godina po-rano :P
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Заключено