Детски песнички

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
djredhat

Мнение от djredhat »

ok
znachi puskam gi za d/l
malko e bawno, ama po-dobre ot nishto.
Plamene, sha izchakam da se d/l i posle sha ti gi sloja na CD-to zaedno s drugite raboti.

A inache za drugoto ima dwa warianta :
Da gi slagame po bezplatni sites i posle da gi re-uploadwame wseki pyt kogato adminite gi iztriqt
ili nqkyde kydeto se plashta, i da ima plateno chlenstwo.
Изображение
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Мнение от yaiuat »

djredhat написа:....
Знаеш ли някъде free сайт дет дават бая пространство и да позволяват колкото се може повече за upload :?: Примерно 30мб?
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

pogledni tuk
http://www.free-web-space-finder.com/#ttop
edno vreme sam polzvala Crosswinds i BigSiteCity no saga kak sa ne znaja
http://personalweb.about.com/cs/hosting ... +web+space
a About.com sa obiknoveno mnogo tochni v precenkite si za neshtata!
djredhat

Мнение от djredhat »

imai napredwid che obiknowenno warez-i, mp3-ki i drugi takiwa gi triqt w ramkite na 2-3 dena. Shto ne si pusnesh edno FTP na twoeto PC?
Bezgrijno e. Ako nqmash postoqnno IP - wij adres - www.dyndns.org
Cheez :beer:
Изображение
Plamen

Мнение от Plamen »

Получих имейл от Весела- създателката на това "чудо"...тя вече е намерила къде да качва песничките и другите неща. Обеща да ми пише когато са готови и тогада ще слижим линка на първа страница на сайта и към полезните връзки...а може да го добавим към БГ училището...те са си точно за там... :P
Гост

Мнение от Гост »

Plamen написа:Получих имейл от Весела- създателката на това "чудо"...тя вече е намерила къде да качва песничките и другите неща. Обеща да ми пише когато са готови и тогада ще слижим линка на първа страница на сайта и към полезните връзки...а може да го добавим към БГ училището...те са си точно за там... :P
Супер новина. Хайде утре на родителска среща. :P
Plamen

Мнение от Plamen »

Хайде...а между другото аз имам над 30 диска с детски песнички и доста с приказки...бизнес явно няма да направя, но ако някой иска мога да му презапиша /при предоставен диск от негова страна/ нещо...ще гледам да направя списък и да го пусна евентуално утре...не са МР3-ки, но дисковете са оригинални и качеството е наистина добро...ако има желаещи нека ми пускат ЛС.
Plamen

Мнение от Plamen »

Диск 1
27 Златни коледни песнички- съдържание:
- Коледа
- Рождество христово
- Звънче звъни (Jingle bells)
- С червените ботушки
- Ето иде дядо Мраз
- Зима иде
- Снежният човек
- Ой, Коледо
- Зимна песничка
- Христос се веч роди
- Люта зима
- Снежинки
- Първи сняг
- Елхови лес (o, tannenbaum)
- Замъчи се божа майса
- Песен за елхата
- Чудна звезда грее
- Нова година
- Весел дядо
- Падай бял снежец
- Свързала е божа майка
- Към пързалките
- Дядо Коледа идва при нас
- Тиха нощ, свята нощ
- Дете и птиче
- Дядо Коледа
- Врабчови тегла зиме

Диск 2
Зайченцето бяло – съдържание:
- Зайченцето бяло
- Пухено мече
- Тръгнал кос
- Зебра и слон
- Книжка с картинки
- Спи под храста дългоушко
- Жребчо
- Дневен режим
- Едно картофче
- Зеленчуци, който не яде
- Аспирин
- Хей, ръчички
- Доволен
- Не е страшно
- Мама
- Майчина песен
- Баба и внуче
- Бабина песен
- Училище за големите
- Сеч на родна реч
- Ученически живот
- Нещо свое
- Дъгата
- Молитва
- Място за игра
- На улицата
- Пътни знаци
- Светофар
- Играчка
- Терминатор
- Електрокари
- Скейтборд
- Калпазански рай

Сладкопойна чучулига- съдържание:
- Сладкопойна чучулига
- Лято
- Горска бригада
- Бягай мой велосипед
- Параход
- Високи сини планини
- Много обичам морето
- Нови панталонки
- Войници
- Птички
- Есен
- На добър път
- Часовник
- Спортна песен
- Отивам на училище
- Гроздобер
- Десември
- Ето зимата настана
- Стягайте шейните
- Вятърът снежинките гони
- Зимата снежни къдели преде
- Песента на врабчето
- Бяла зима
- На пързалката
- Снежен човек
- Скиор
- Юнак снежко
- Зимна планина
- Днежинки
- Писъмце до Дядо Мраз
- Добрият гостенин
- Зайчетата и дядо Мраз
- Край елхата
- Коледа
- Дядо Мраз
- Пролет иде
- Кой почука
- Пролет здравей
- Теменужка
- Баба Марта
- Мартенички
- Днес е празникът на мама
- За китки и венчета
- Щъркел и деца
- Кирил и Методий

31 Златни български песни
коледни песни от цял свят
27 златни коледни песни
24 златни приспивни песнички и песнички на мама
Гръцки легенди 1
Гръцки легенди 2
Гръцки легенди 3
Датски приказки
Шедьоврите на Братя Грим и Андерсен
Американски приказки- Том Сойер
Английски приказки
И др. такива
mark_st

Мнение от mark_st »

Plamen написа:...а между другото аз имам над 30 диска с детски песнички и доста с приказки...бизнес явно няма да направя, но ако някой иска ...

...не са МР3-ки, но дисковете са оригинални и качеството е наистина добро...ако има желаещи ...
Az iskam, a za otplata moga da gi naprawia na Mp3-ki za da se zapi6at na 3-4 CD-ta - wse pak 30 e goliama brojka
djredhat

Мнение от djredhat »

abe za kwo togaz me karahte da swalqm tezi mp3-ki ot techno-linka
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
kachestwoto ne ima e ot nai-dobrite koito sym chuwal ...
Изображение
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Мнение от yaiuat »

djredhat написа:abe za kwo togaz me karahte da swalqm tezi mp3-ki ot techno-linka
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
kachestwoto ne ima e ot nai-dobrite koito sym chuwal ...
Не знам батка но моята база данни вече гъмжи със супер интерсни неща. Нямам нищо против да се споделя това но не мога да направя отделни копия на 15 човека от различни части на България. Не разбирам защо няма интерес да upload-ваме и download-ваме от някой сървер. Не че не моаг да го напрявя и сам ама нали трябва да има интерес и някаква публичност и защо не и линк в заглавната на тоя портал* че да споделяме най различни неща от 100к до към 20мб. може и на пакетчета :wink:

*една проста връзка към друг сайт едва ли ще е нарушаване на някакви авторки парва пък и има доста неща които могат да се качат и които никои не продава и са безплатни но са разхвърлени в интернет или в отделни лица и трябва да се съберат. Уф като си помисля колко време и нерви съм изгубил за да намеря и събера необходимото ми направо....А ако беше събрано накуп на едно място щях да си спестя толкова време и проблеми че направо не ми се мисли
Plamen

Мнение от Plamen »

Дай линка и ще го сложим в началото...никакъв проблем...аз съм за. Ако само се сложи линк никой за нищо не може да ни "упрекне"... :wink:
Марк, идеята е страхотна. Незнам само дали няма да пострада качеството...и какво ще ги правим после тъй като дисковете са ми оригинални и ако ги пуснем в интернет рискуваме сеприятности...това ме притесняваше...а ако ги запиша на всеки желаещ ще е малко по-трудно да обвинят сайта в пиратстване...все пак аз не съм сайта... :P
mark_st

Мнение от mark_st »

Plamen написа:...
Марк, идеята е страхотна. Незнам само дали няма да пострада качеството...и какво ще ги правим после тъй като дисковете са ми оригинални и ако ги пуснем в интернет рискуваме сеприятности...това ме притесняваше...а ако ги запиша на всеки желаещ ще е малко по-трудно да обвинят сайта в пиратстване...все пак аз не съм сайта... :P
Za ka4estwoto dawam "Garancia-Quebec-BG", niama da se use6ta nikakwa razlika. A i 3 cd-ta se kopirat po-barzo ot 30, predstawiam si ako ima 20 kato men, koito iskat powe4e CD-ta s takawa tematika.

Ostawa da se razberem kak da gi wzema za 1-2 dni :beer:
djredhat

Мнение от djredhat »

znachi kaka stoqt neshatata. Batka wi se zanimawa sys mp3-ki ot 63-ta godina. Ta shtom imash ORIGINALNI CD-ta, imash prawo da si naprawish edno kopie za swoe polzwane. Sled towa mojesh da gi publikuwash w Internet i da obqwish, che "tezi mp3-ki sa s uchebna cel, wseki koito gi iztegli e dlyjen da gi iztrie w ramkite na 24 chasa"
I taka ako nqkoi e gonen za awtorski prawa - towa e tozi koito ne si e iztril pesnichkite sled 24 chasa.

Druga fatka. Predi da stigne nqkoi do mqstoto za download, pishesh edin ULA, kydeto kazwash neshto ot tipa " Ako ste RIAA ili koqto e da e srodna agenciq ili ako po nqkakyw nachin si swyrzan s takawa organizaciq, to nezabawno napusni dadeniq site ili si w narushenie na Internet Privacy Act, podpisan ot Bill Clinton."

Nema kwo da im se shashkate. Nai-golemite pirati sa w USA i Canada.
Nema da wi kazwam kolko golema e kacata s meda.
Изображение
Аватар
Lussy
Обратна връзка:

Детски песнички

Мнение от Lussy »

Ако сте все още заитересовани за достъп до ftp мога да ви ги кача за период от 1-2 седмици, на bg ftp без ограничения, изключая ниската скорост. Като качеството на руските песнички е добро, а на българските е задоволително.
You know you Are Bulgarian When...You say "tz" instead of "no".
You still carry lots of cash or spend 3 hrs drinking the same cup of coffee,
When you're hungry, and then you go and buy a pack of smokes..
AndMuchMoreeeeee;)
Заключено