Трето събиране в Монреал в подкрепа на протестите в България

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Re: Трето събиране в Монреал в подкрепа на протестите в Бълг

Мнение от Bistra »

Не знам какво значи "да си копаш лалетата да не влизат надълбоко". :rofl:
Лалетата са луковични растения и като всички такива имат период на зреене на луковицата през лятото. Затова се изваждат напролет като прецъфтят и изсъхнат листата, а наесен се засаждат отново. Иначе има опасност да престанат да цъфтят, когато основната луковица пусне хиляди издънки в земята. При нарцисите е подобно. :)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

optics написа:Прочее, като стана дума - тъй и не разбрах защо някои хора редовно си копат лалетата "да не влизали надълбоко". Аз не ги копам и са си супер.
Не ги докосвам, оставени са на самотек и са си много добре.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Бих икал да помоля самозапалващите се писмено да декларират дали искат да бъдат гасени. Ако да - след колко време? Дали още в момента на възпламеняването, или след минута-две горене?

Много недуразумения стават напоследък. Някой си избира за локация на самозапалването място, пълно с хора с камери за да го снимат. Когато обаче те започват да снимат, биват обвинени, че не са прекъснали шоуто.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Имаше ново кибритче с надпис "Герб" и с едно единствено одраскване на клечка. Чудя се, тя такова ли точно е използвала? :^)
Сигурно си е истинско изпитание да подбереш мястото, кибритчето, времето, свидетелите, спасителите,...такива ми ти работи! |(
В този ред на мисли...Дали тези, дето се бесят, примерно, ползват новозакупено въже и стол, на който не е сядано до момента и има ли значение дамаската на тапицерията, а де?
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Специално до най активните в тази тема !
Държа да знаят че първото палене ще се почне със джамиите ! :y: :rock: :*: :*: :*: :party:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Bistra написа:...Затова се изваждат напролет като прецъфтят и изсъхнат листата, а наесен се засаждат отново. Иначе има опасност да престанат да цъфтят, когато основната луковица пусне хиляди издънки в земята. При нарцисите е подобно. :)
Това ми се вижда безумен и напълно излишен труд. Опасността не съм видял да се реализира нито в Би Си, нито в Онтарио.
От България ли идва твоя съвет или тукашен ? Нарцисите ми стават все повече и повече, лалетата също. За съжаление сърните много обичат да ядат лалета.
roumensp, най-големия кеф на цветя, овошки и др е да стават без да ги бараш :)
На съседката сливата ;-) дава силна реколкота през една година, щото никога не реже клони. Ама тя си мисли, че така е редно и въобще не се напряга.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

optics написа: От България ли идва твоя съвет или тукашен ?
Да, баба винаги правеше така.
Публикувай отговор