Да им звънне, ама те ако не говорят български или попитат за диплома от началното?speedy написа:Може би си писала на някакъв общ email, и писмото ти седи в купа с още много други. Зашо не им звъннеш един телефон и да питаш с кого конкретно можеш да говориш по тези въпроси?
Department of Earth Sciences
Earth Sciences Centre
416-978-3022
Магистратура в Канада
Re: Магистратура в Канада
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Павел написа:Да им звънне, ама те ако не говорят български или попитат за диплома от началното?

Трябва да се запознаем, ще почерпя.
-
То по - добре да се заключи тази `` безмислена `` тема. Извинявам се за безпокойството което създадох. 

Здравейте!
Имам нужда от помощ. В България съм пред защита на PHD по икономика, но мечтата ми е да изучавам Семиотика и видях, че има такава специалност във VICTORIA COLLEGE Торонто.
Разгледах сайта на колежа, обаче в него има само обща информация, а аз искам да знам имам ли шанс за стипендия или нямам?
Имам нужда от помощ. В България съм пред защита на PHD по икономика, но мечтата ми е да изучавам Семиотика и видях, че има такава специалност във VICTORIA COLLEGE Торонто.
Разгледах сайта на колежа, обаче в него има само обща информация, а аз искам да знам имам ли шанс за стипендия или нямам?
За съжаление, не.march написа:Здравейте!
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)