Магистратура в Канада

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Аватар
Павел
.

Re: Магистратура в Канада

Мнение от Павел »

speedy написа:Може би си писала на някакъв общ email, и писмото ти седи в купа с още много други. Зашо не им звъннеш един телефон и да питаш с кого конкретно можеш да говориш по тези въпроси?

Department of Earth Sciences
Earth Sciences Centre
416-978-3022
Да им звънне, ама те ако не говорят български или попитат за диплома от началното?
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Аватар
analgin
.

Мнение от analgin »

Павел написа:Да им звънне, ама те ако не говорят български или попитат за диплома от началното?

:handshake:
Трябва да се запознаем, ще почерпя.
y.stoyanova

Мнение от y.stoyanova »

То по - добре да се заключи тази `` безмислена `` тема. Извинявам се за безпокойството което създадох. :)
Аватар
analgin
.

Мнение от analgin »

march

Мнение от march »

Здравейте!
Имам нужда от помощ. В България съм пред защита на PHD по икономика, но мечтата ми е да изучавам Семиотика и видях, че има такава специалност във VICTORIA COLLEGE Торонто.
Разгледах сайта на колежа, обаче в него има само обща информация, а аз искам да знам имам ли шанс за стипендия или нямам?
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

march написа:Здравейте!
Имам нужда от помощ. В България съм пред защита на PHD по икономика, но мечтата ми е да изучавам Семиотика и видях, че има такава специалност във VICTORIA COLLEGE Торонто.
Разгледах сайта на колежа, обаче в него има само обща информация, а аз искам да знам имам ли шанс за стипендия или нямам?
За съжаление, не.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
march

Мнение от march »

:doh:
Публикувай отговор