Но уви не издържах и ето ги и моите коментари на господата които не схванаха за какво иде ре4.
GODIS :
има тема , има въпрос и се очаква отговор , ако ти нямаш какво да кажеш по темата , си замълчи или си намери друга тема в която да си прекараш свободното време

POPOTO :
изключително благодаря за пълноценият отговор и съветите които дадохте. Нека Вие сте пример за тази тема.
FIGHTER :
също благодаря за дадената насока и краткият и точен отговор. Нека и Вие сте пример за тази тема.
AL_BULGARIA :
тази тема е прочетена поне 2 пъти и съм се връщал по няколко пъти в различните страници за да направя необходимотот съответствие. Уви точен отговор или по-точно хора с този опит не видях.
В допълнение за това си позволих да напиша 80 % а в останалите 20% може да се крие пропуска ми

Та така , отново виждам че темата е обезопачена от ненужни коментари и остроумни отговори.
Позволявам си да кажа : Абе Вие хора губещи нашето време , друга работа нямате ли си ?
Не ми пука дали ще коментирате след мен , яд ме е , че е създаден уникален по себеси форум ползващ се дори и от Македонци и Сърби, няма никакъв ред и уважение, и уви въпреки посочените молби да не се спами и остроумничи , хората продължават да се изказват все едно са най- опитните в тази свера.
Аман от високи IQ та......
Ние вместо да си помагаме , и да си споделяме изживяният експерианс - се дразним и си трием клавишите напразно като 2 петела в една кокошарница.
Срамота.
Друго нямам какво да коментирам.