Кацане в Торонто вместо Монреал

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
bubush82

Re: Кацане в Торонто вместо Монреал

Мнение от bubush82 »

Та такаааааа , много размишлявах дали да Ви отговоря и да се втурвам в обяснения и критики.

Но уви не издържах и ето ги и моите коментари на господата които не схванаха за какво иде ре4.

GODIS :

има тема , има въпрос и се очаква отговор , ако ти нямаш какво да кажеш по темата , си замълчи или си намери друга тема в която да си прекараш свободното време :) КАПИШ ?

POPOTO :

изключително благодаря за пълноценият отговор и съветите които дадохте. Нека Вие сте пример за тази тема.

FIGHTER :

също благодаря за дадената насока и краткият и точен отговор. Нека и Вие сте пример за тази тема.

AL_BULGARIA :

тази тема е прочетена поне 2 пъти и съм се връщал по няколко пъти в различните страници за да направя необходимотот съответствие. Уви точен отговор или по-точно хора с този опит не видях.
В допълнение за това си позволих да напиша 80 % а в останалите 20% може да се крие пропуска ми :) но както всички знаем , ПЕРФЕКЦИОНИЗМА е бил само по време на ХИТЛЕР.

Та така , отново виждам че темата е обезопачена от ненужни коментари и остроумни отговори.
Позволявам си да кажа : Абе Вие хора губещи нашето време , друга работа нямате ли си ?

Не ми пука дали ще коментирате след мен , яд ме е , че е създаден уникален по себеси форум ползващ се дори и от Македонци и Сърби, няма никакъв ред и уважение, и уви въпреки посочените молби да не се спами и остроумничи , хората продължават да се изказват все едно са най- опитните в тази свера.

Аман от високи IQ та......

Ние вместо да си помагаме , и да си споделяме изживяният експерианс - се дразним и си трием клавишите напразно като 2 петела в една кокошарница.

Срамота.

Друго нямам какво да коментирам.
Godis

Мнение от Godis »

мдам...аман от хора с ниски IQ-та, добре поне че го осъзнаваш.
Аватар
martatabs
Модератор

Мнение от martatabs »

bubush82 написа:Та такаааааа , много размишлявах дали да Ви отговоря и да се втурвам в обяснения и критики.....Аман от високи IQ та......

Но уви не издържах и ето ги и моите коментари на господата които не схванаха за какво иде ре4.
bubush82, при следващо подобно избухване темата отива в кофата!
bubush82

Мнение от bubush82 »

До Модератора :

Не е нужно да избухвам :) може направо да отиде в кофата ....то тя за мен е в кофата от първият Ви коментар !
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

bubush82 написа:До Модератора :

Не е нужно да избухвам :) може направо да отиде в кофата ....то тя за мен е в кофата от първият Ви коментар !
Мисля че с това темата наистина приключва.
В момента няма да ме разбереш, но като поживееш известно време в Канада може и да си дадеш сметка че с такова отношение към останалия свят няма да стигнеш далече.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Заключено