DIFFICULT Case.........

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
ip89

При отказ от наша страна???

Мнение от ip89 »

Здравейте, искам да попитам при отказ за у4астие от на6а страна, какво трябва да направим за да си върнем документите от Виена, подали сме преди 4 месеца и до момента акиузе не ни е отворено? Благодаря предварително.
Аватар
balbi

Re: При отказ от наша страна???

Мнение от balbi »

ip89 написа:Здравейте, искам да попитам при отказ за у4астие от на6а страна, какво трябва да направим за да си върнем документите от Виена, подали сме преди 4 месеца и до момента акиузе не ни е отворено? Благодаря предварително.

Пишете им обикновено писмо и го пратете с обратна разписка до адреса на който сте изпратили документите.
Обяснете в писмото, че не желаете да продължавате процедурата по имиграция и желаете документите ви да ви бъдат изпратени на ...и посочете адрес.
coolFIRE

Re: DIFFICULT Case.........

Мнение от coolFIRE »

ип89, според мене, опитай се да с свържеш с някоя двойка,която кандидаства от САЩ. Аз като бях там и говорих с един човек, който беше останал нелегално в САЩ и от там кандидастваха със съпругата му за Канада. Не знам как им е преминала процедурата..., а и това беше преди мн време - 2005. Но все пак, може би ще ти дадат някакъв съвет. Лично аз останах с впечатление, че мн хора в подобно положение в САЩ кандидастват за Канада. Не знам дали наистина е така... Успех.
Публикувай отговор