DIFFICULT Case.........
При отказ от наша страна???
Здравейте, искам да попитам при отказ за у4астие от на6а страна, какво трябва да направим за да си върнем документите от Виена, подали сме преди 4 месеца и до момента акиузе не ни е отворено? Благодаря предварително.
Re: При отказ от наша страна???
ip89 написа:Здравейте, искам да попитам при отказ за у4астие от на6а страна, какво трябва да направим за да си върнем документите от Виена, подали сме преди 4 месеца и до момента акиузе не ни е отворено? Благодаря предварително.
Пишете им обикновено писмо и го пратете с обратна разписка до адреса на който сте изпратили документите.
Обяснете в писмото, че не желаете да продължавате процедурата по имиграция и желаете документите ви да ви бъдат изпратени на ...и посочете адрес.
Re: DIFFICULT Case.........
ип89, според мене, опитай се да с свържеш с някоя двойка,която кандидаства от САЩ. Аз като бях там и говорих с един човек, който беше останал нелегално в САЩ и от там кандидастваха със съпругата му за Канада. Не знам как им е преминала процедурата..., а и това беше преди мн време - 2005. Но все пак, може би ще ти дадат някакъв съвет. Лично аз останах с впечатление, че мн хора в подобно положение в САЩ кандидастват за Канада. Не знам дали наистина е така... Успех.