Има ли фенове на UFC в Калгари?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
Optimist Creed

Re: Има ли фенове на UFC в Калгари?

Мнение от Optimist Creed »

ivanko13 написа:Ще ви разочаровам ама ЖСП си усука и двете колена и мач изглежда няма да има...
Как така ? Кога стана това? :( . Или ти се будалкаш с нас - чак пък и двете колена. :!: .
Не е лесно да си оптимист в Кебек, но ако въпреки това преуспееш там, може да се похвалиш, че си го направил по по-трудния начин. Евала и ашколсум!
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Циганите - на Сатурн !
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

Сега остава да кажеш, че си фен и на WWE и имаш плакат на Ъндъртейкър на стената, и съвсем ще ме изненадаш. :P Не че има нещо лошо де, просто аз не познавам жени, проявяващи интерес.
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Карате съм тренирала като малка - 15-17г. Всички мутри в Пловдив ми бяха треньори :lol:. От тогава контактността в тези спортове ме дразни :D, но ако е само с круша, за кондиция, много ми харесва. Има едно май-тай и кикбоксинг студио точно до моята работа сега и искам да започна да ги посещавам, но още съм много зле с бърпитата, а знам че държат на доста от тях :$. Не знам дали ще успея да си отида пълзейки ...
А ЖСП е голям сладур и го следя, иначе не съм много по гледане на мачовете :lol: ...
Циганите - на Сатурн !
Аватар
Independent

Мнение от Independent »

И аз тренирах карате на тая възраст, при един от най-добрите в страната. Бях стигнала даже до национално по ката 8)
В един момент обаче и нашия клуб се обърна на "мутраджийница" и се отказах. Това след като едно от момичетата я бяха намерили с обръсната коса и разфасована в кофа за боклук, а един от най-готините инструктори с два куршума в слепоочията. Оттогава даже не се и сещам за карате, все още ми е останал горчивия вкус от загубата на тия хора.
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

Independent написа:И аз тренирах карате на тая възраст, при един от най-добрите в страната. Бях стигнала даже до национално по ката 8)
В един момент обаче и нашия клуб се обърна на "мутраджийница" и се отказах. Това след като едно от момичетата я бяха намерили с обръсната коса и разфасована в кофа за боклук, а един от най-готините инструктори с два куршума в слепоочията. Оттогава даже не се и сещам за карате, все още ми е останал горчивия вкус от загубата на тия хора.
Ако не се беше отказал, можеше сега да си министър-председател на България. :D
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

Optimist Creed написа: Как така ? Кога стана това? :( . Или ти се будалкаш с нас - чак пък и двете колена. :!: .
Първо едното през уикенда, после продължил да тренира и вторник заминало и другото.
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

anxeli написа:Карате съм тренирала като малка - 15-17г. Всички мутри в Пловдив ми бяха треньори
Това сега ли се казва? Следващия път ,като идвам у вас ще си сложа протектори тук там, и определено ще гледам да си меря приказките... :tmi:
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Мне, и аз като инди мога да ти поиграя съчетания и да съскам :rofl:, но да посегна нe мога, а и ти много бързо бягаш :lol: ...
Циганите - на Сатурн !
малката Мечка

Мнение от малката Мечка »

Значи няма да се събираме.
Явно се е уплашил GSP ,на мен така ми се струва ,защото точно малко преди срещата нещо зъб го заболял ,че куца :) или това е тактика за пред противника и на следващата среща другия ще си мисли,че GSP има проблеми и ще е по-отпуснат и спокоен, и неочаквано ще се чуди от къде му е дошло :)
Разликата между това,което си и това,което искаш да бъдеш, е това КАКВО ЩЕ НАПРАВИШ.
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

малката Мечка написа:Значи няма да се събираме.
Явно се е уплашил GSP ,на мен така ми се струва ,защото точно малко преди срещата нещо зъб го заболял ,че куца :) или това е тактика за пред противника и на следващата среща другия ще си мисли,че GSP има проблеми и ще е по-отпуснат и спокоен, и неочаквано ще се чуди от къде му е дошло :)
:D :D :D GSP се е срещал с много по-силни и по-добри атлети от Кондит (Matt Hughes, BJ Penn и т.н.) че чак да се уплаши. Тоя спорт не е кърлинг, атлетите получават травми нон-стоп и понякога се случва да е точно преди срещата.
Аватар
Optimist Creed

Мнение от Optimist Creed »

малката Мечка написа:Значи няма да се събираме.
Значи ,ще се събираме след около 3 месеца. ;) .Великата битка може да се отложи ,но не и да се отмени. Шампионския колан е ... апетитна хапка.
Не е лесно да си оптимист в Кебек, но ако въпреки това преуспееш там, може да се похвалиш, че си го направил по по-трудния начин. Евала и ашколсум!
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

Не е сигурно дали ще се бие и на 10 декември в Air Canada в Торонто... Мои приятели платиха по 500 кинта за билети и сега ги е яд... Така или иначе Джоунс и Мачида казват ще е по-интересен бой...
малката Мечка

Парите няма ли да им ги върнат....
Разликата между това,което си и това,което искаш да бъдеш, е това КАКВО ЩЕ НАПРАВИШ.
малката Мечка

Never Surrende

Ето едно филмче с няколко от добрите в UFC :)

я какво прави Quinton Rampage Jackson от филма The A-Team http://www.youtube.com/watch?v=wxyvdpk3WDU"
Публикувай отговор