Как така ? Кога стана това?ivanko13 написа:Ще ви разочаровам ама ЖСП си усука и двете колена и мач изглежда няма да има...

Как така ? Кога стана това?ivanko13 написа:Ще ви разочаровам ама ЖСП си усука и двете колена и мач изглежда няма да има...
Сега остава да кажеш, че си фен и на WWE и имаш плакат на Ъндъртейкър на стената, и съвсем ще ме изненадаш.anxeli написа:http://www.sherdog.com/news/news/GSP-Ou ... -PPV-36504
Ако не се беше отказал, можеше сега да си министър-председател на България.Independent написа:И аз тренирах карате на тая възраст, при един от най-добрите в страната. Бях стигнала даже до национално по ката![]()
В един момент обаче и нашия клуб се обърна на "мутраджийница" и се отказах. Това след като едно от момичетата я бяха намерили с обръсната коса и разфасована в кофа за боклук, а един от най-готините инструктори с два куршума в слепоочията. Оттогава даже не се и сещам за карате, все още ми е останал горчивия вкус от загубата на тия хора.
Първо едното през уикенда, после продължил да тренира и вторник заминало и другото.Optimist Creed написа: Как така ? Кога стана това?. Или ти се будалкаш с нас - чак пък и двете колена.
.
Това сега ли се казва? Следващия път ,като идвам у вас ще си сложа протектори тук там, и определено ще гледам да си меря приказките...anxeli написа:Карате съм тренирала като малка - 15-17г. Всички мутри в Пловдив ми бяха треньори
малката Мечка написа:Значи няма да се събираме.
Явно се е уплашил GSP ,на мен така ми се струва ,защото точно малко преди срещата нещо зъб го заболял ,че куцаили това е тактика за пред противника и на следващата среща другия ще си мисли,че GSP има проблеми и ще е по-отпуснат и спокоен, и неочаквано ще се чуди от къде му е дошло
Значи ,ще се събираме след около 3 месеца.малката Мечка написа:Значи няма да се събираме.
Явно се е уплашил GSP ,на мен така ми се струва ,защото точно малко преди срещата нещо зъб го заболял ,че куцаили това е тактика за пред противника и на следващата среща другия ще си мисли,че GSP има проблеми и ще е по-отпуснат и спокоен, и неочаквано ще се чуди от къде му е дошло