temata mai vze da izbiva v druga posoka, i kakto vijdam myjete sa v poveche. za tova shte se vyzdyrja ot bydeshti komentari.
ili da otvorim nova tema za kachestvata na bylgarkata i drugi jeni po sveta??

V Greece e mnogo,mnogo zle,kato I v Izrael-ako vidi6 hubava jena-zagovori ia napravo na ruski.lele, tolkova li e zle v greece??
ami ne znam, obache koito mi e doshyl na gosti v bg, mnenieto e edno i syshto - breh kakvi momicheta imate ....
Eh Blue Passion li4i 4e o6te ste mlado semeistvo i si niamate nasledstvo.Ne pravi sravnenie s drugite detza.Vsiako dete si e razli4no, dumata glezeno i ligavo edva li moje da se polzva, kogato stava vupros za ponasianeto na edno tolkova izmoritelno putuvane.Vie ste bili izto6teni 100% sled pristiganeto predstavi si kakvo e za detzata.Moia sin ne spira za edna minuta, kato putuvam s nego si nosia po 2 4ifta drehi za smiana,prosto ne moje da spi v samolet i tova e.Toi umoren az dva puti pove4e da go udurjam.Drugoto mi dete spi po 8 4asa bez problem.Blue Passion написа:Определено съм съгласен с теб за това,а дори допускам,че престоя му по самолети и летища може да си е бил и далеч повече.
За този самолет,поне ти гарантирам обаче,че около 1 час преди кацане,се разхождаше из пътеките на самолета-не стоеше съвсем на едно място.!Освен това,в самолета имаше,поне още 6-7 деца с възраст близка до тази на въпросното момиченце,но никое,не хленчеше,а пък камо ли така да се лигавеше :idea: :idea: :idea: Имаше семейство Българи който са летели същото разстояние и децата им бяха близки по възраст на това,но нито за миг не се държаха по подобен начин!!!Има разлика от уморено от път дете до лигаво и глезено и уморено-последното никак не е приятно.Факта,че родителите му не полагаха особени усилия да го успокоят говори за недотам логичното му поведение.!
Slagat se 2 zaveski.Edna otvun, koiato se puska za da skriva vanata i edna vutre6na(plastique) koiat se puska vuv vanata za da ne mokri poda.Oba4e az namiram za mnogo kofti po4istvaneto na poda na baniata kogato ne se oti4a.Razkazva mi se igrata ot bursane.imalizna4enie написа:Az li4no ne poznavam franzuzin koito da ne govori s frensko r![]()
Blue Passio, sled kato navadnih baniata nekolkokratno(azobi4am da se pliskam) shvanah kakuv e nomera. Puha se zaveskata vuv vanata, t.e kraia i e vuv vanata, taka niama da imate pb
![]()
Uspeh i ne se stiagai, tuka 6te razbere6 4e relaz mu e maikata i nalei po edna bira
Blue Passion написа: И за да не съм голословен за жените ви давам един линк-
www.mxm.ca
Поогледаите я.Има доста с такова телосложение тук.А да си призная тази ми е симпатична![]()
![]()
![]()
![]()
Pepon написа:Mi tova e sestrata na Liv Tyler, ako ne znaesh. Tia e izvestna manekenka na sizes 14+. Ma kato gledam sestra i skoro shte ia stigne na kilogrami.