В работата доскоро бях в коmитета за организиране на социални дейности и партита, после и президент на синдиката (на доброволни начала, даже и пицата си плащах).
Това брои ли се

Връзки определено не съm ползвала

Брои сеnikolovata написа:Поmагаm с удоволствие при организирането на mероприятия от у-щето на сина mи и в разни др. проекти. Даже скоро извлякох дивидент, записах го със закъснение от 2 седmици за едно mероприятие.
В работата доскоро бях в коmитета за организиране на социални дейности и партита, после и президент на синдиката (на доброволни начала, даже и пицата си плащах).
Това брои ли се![]()
Връзки определено не съm ползвала
Нали точно ти ни разправяше как връзкарите ги назначавали ако и да са пишман специалисти? С какво не си съгласенfilipne написа: ...и после те те препоръчват, независимо, че никога не са работили с теб и си нямат хабер колко струваш като специалист?
Къде видя, че не съм съгласен ?Преуспял написа:Нали точно ти ни разправяше как връзкарите ги назначавали ако и да са пишман специалисти? С какво не си съгласенfilipne написа: ...и после те те препоръчват, независимо, че никога не са работили с теб и си нямат хабер колко струваш като специалист?
А дори и само да миеш чинии в някоя soup kitchen*, хората пак разбират що за птица си, как работиш в колектив, каква ти е работната етика... неща от които работодателите много се интересуват. Щото всеки с някаква тапия и резюме все ще поназнайва нещичко по специалността.
_________
*miteto, чак сега се сетих, преди 4-5 години се запознах с един паралия, който точно това правеше всяка сутрин в събота.
Ако се случи да е толкова тъп, ще го разкарат. Твоят колега, дето толкова ти е почернил живота, може да не е чак толкова тъп колкото ти си представяш/filipne написа: А това че много било важно "що за птица си, как работиш в колектив, каква ти е работната етика..." и бла - бла - чудесно, ама съвсем не е достатъчно, щото човека може да си ги има тези качества и да е тъп като дъб. И точно това се и случва понякога.
Я обоснови малко тази си дълбока мисълfilipne написа: А това " Щото всеки с някаква тапия и резюме все ще поназнайва нещичко по специалността " може да го каже само един правист. При вас наистина е нужно малко да поназнайвате и сте готови
Пак бълнуваш .. за някой дето ми почернил живота - ха-ха ! Добре го извъртя, по адвокатскиПреуспял написа:filipne написа: А това че много било важно "що за птица си, как работиш в колектив, каква ти е работната етика..." и бла - бла - чудесно, ама съвсем не е достатъчно, щото човека може да си ги има тези качества и да е тъп като дъб. И точно това се и случва понякога.
Ако се случи да е толкова тъп, ще го разкарат. Твоят колега, дето толкова ти е почернил живота, може да не е чак толкова тъп колкото ти си представяш/![]()
Нема нужда. Тълкувай си я като правист - закон, или като дявол - евангелие (което си е същотоПреуспял написа:
Я обоснови малко тази си дълбока мисълfilipne написа: А това " Щото всеки с някаква тапия и резюме все ще поназнайва нещичко по специалността " може да го каже само един правист. При вас наистина е нужно малко да поназнайвате и сте готови
От десетилетия фундрейзингът на Запад е мноооого доходен бизнес.Изумих се от това колко са ангажирани повечето от тези хора с фъндрейзинг, членуване във всякакви бордове на благотворителни организации и всякакви други доброволни начинания...
Абсолютно:Iris написа:От десетилетия фундрейзингът на Запад е мноооого доходен бизнес.Изумих се от това колко са ангажирани повечето от тези хора с фъндрейзинг, членуване във всякакви бордове на благотворителни организации и всякакви други доброволни начинания...
Имат колосални "административни разходи", скъпи "site visits" и "заплащане на експерти".
Ама вие я опорочихте с разни анализи на това колко полезни са такива кампанииПреуспял написа:
Та колко от пишещите тука, особено тези които се оплакват, че нямат връзки, даряват време и усилия за такива каузи?
Да, за съжаление в наши дни даряването е смислено и сигурно (ако мога така да се изразя) само ако даряваш това от което има нужда директно на този който има нужда. Защото дори ако дариш пари някой в нужда, има голяма вероятност да не се похарчат по предназначение.....ivanko13 написа:Готов съм доброволно да помагам на болни деца, стари хора, пострадали и т.н. В смисъл да даря труда си ... За фъндрейзинг дето фондацийки разни го организират и си правят профит от цялата работа не съм навит ...