Жестокост!!!
Re: Жестокост!!!
Omega3, аз също съм с такова впечатление. Откъде тази омраза към животните не мога да разбера.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
тя омразата не е към животното. Този, който е наранил животното мрази себе си, а и майка му не го е обичала особено.
- demococcus
И тебе ли те гонят с брадва!? Ако оцелееш до лятото - на разположение сме!Aribu написа:Кога ще идвате..процедурата де.. насам за да проведем някой семенарdemococcus написа:обясняване, русата ми жена успя да успокои агресивния дядката. Нещо което полицията и съда не бяха успели да направят преди това.

Така ли изглежда ситуацията ми от македонията... ще направим едно парти за илинден
Инак по темата мога да кажа, че само духовно мъртво човешко тяло може да направи такова нещо с едно животно. Тази проява на жестокост си е чисто отражение на купищата пасмина, която броди по родината ни. Това не са човеци а същества, човека е нещо друго и него дирим по снеговете тук и да знаете, че се намира много по често в сравнение с там.

Инак по темата мога да кажа, че само духовно мъртво човешко тяло може да направи такова нещо с едно животно. Тази проява на жестокост си е чисто отражение на купищата пасмина, която броди по родината ни. Това не са човеци а същества, човека е нещо друго и него дирим по снеговете тук и да знаете, че се намира много по често в сравнение с там.
:"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".
http://maps.google.ca/maps/ms?hl=en&ie= ... bee5e7dfbb
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Толкова много философски прозрения за дефакто един битов скандал, породен евентуално от поредния ден прекаран в битов алкохолизъм. Или по просто казано пийнал си единия комшия три четири ракии кървясал му погледа и решил да направи мръсно на другия комшия. Щото не видите ли оня му бил направил нещо мръсно преди доста време. Всъщност преди да съдим човека и да го изкарваме долнопробно същество от всякаква утайка, хайде да потърсим причината. Сигурни ли сте че въпросния собственик на кучето не направил някоя подобна мизерия, която в случая е останала скрита за нашите "журналисти"?Aribu написа:Така ли изглежда ситуацията ми от македонията... ще направим едно парти за илинден![]()
Не са ми изводите от единствения конкретен случай...наблюденията ми са от почти 20 години над пасмината шетаща на хубавата територия.
А причините сме ги коментирали много пъти.
А причините сме ги коментирали много пъти.
:"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".
Това не е детската градина, кой започва първи ... Като имат нещо да оправят да си режат техните лапи, страхливци. Още в първи клас знаех че няма да остана в скапаната държава, когато прескачах врабчета претрепани с жилки, убити котки. А убитите бяха щасливки, имаше и живи, но не ми се говори. Долни забавления, дори за децата. Не знам ловци ли стават после или просто нещасници.kill_u написа: Сигурни ли сте че въпросния собственик на кучето не направил някоя подобна мизерия, която в случая е останала скрита за нашите "журналисти"?
Циганите - на Сатурн !
каква е разликата?anxeli написа: .......... Не знам ловци ли стават после или просто нещасници.
какво е това жилка бе ?anxeli написа:Това не е детската градина, кой започва първи ... Като имат нещо да оправят да си режат техните лапи, страхливци. Още в първи клас знаех че няма да остана в скапаната държава, когато прескачах врабчета претрепани с жилки, убити котки. А убитите бяха щасливки, имаше и живи, но не ми се говори. Долни забавления, дори за децата. Не знам ловци ли стават после или просто нещасници.kill_u написа: Сигурни ли сте че въпросния собственик на кучето не направил някоя подобна мизерия, която в случая е останала скрита за нашите "журналисти"?
THE LAST LINE OF DEFENSE
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Най вероятно прашка или скобелник.JoroF написа: какво е това жилка бе ?
Съгласен съм, че да отрежеш лапите на едно куче без причина е изродско. Но в България колко кучета имаше да изяждат децата по улиците и никой нищо не предприемаше. Не можеше да се пресече улица без глутница от бездомни помиари да те залаят.
Днес когато хората чуят за убито дете, те го приемат като нормална част от живота, а когато чуят за малтретирано животно, те са готови да изпепелят извършителя, и публикуват адреса и имената на роднините му (както стана с един американски войник), докато с убийците на деца никой не прави така.
Днес когато хората чуят за убито дете, те го приемат като нормална част от живота, а когато чуят за малтретирано животно, те са готови да изпепелят извършителя, и публикуват адреса и имената на роднините му (както стана с един американски войник), докато с убийците на деца никой не прави така.
Глупости, част от живота
... Лична отговорност на знаещите за престъплението е да изтипосват престъпниците. Ако знаеш нещо за убийци ненаказани, кажи сега
...
И защо имаше, няма ли вече бездомни кучета в бг? Къде отидоха?
Не че има нещо общо с темата
...

И защо имаше, няма ли вече бездомни кучета в бг? Къде отидоха?
Не че има нещо общо с темата

Циганите - на Сатурн !
- optics
- Модератор
По нашия край се казва съответно жилка (на вашата прашка) и скобарка (предполагам на скобелника).kill_u написа:Най вероятно прашка или скобелник.JoroF написа: какво е това жилка бе ?
Че било прашка научих от книгите

А сега се сещам за други комбинации "синя прашка", "Радо прашката" и прочие, най-популярната я пропускам

Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel