Жестокост!!!

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Аватар
IRA
Съсел

Re: Жестокост!!!

Мнение от IRA »

Omega3, аз също съм с такова впечатление. Откъде тази омраза към животните не мога да разбера.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
prace

Мнение от prace »

тя омразата не е към животното. Този, който е наранил животното мрази себе си, а и майка му не го е обичала особено.
Аватар
demococcus

Мнение от demococcus »

Aribu написа:
demococcus написа:обясняване, русата ми жена успя да успокои агресивния дядката. Нещо което полицията и съда не бяха успели да направят преди това.
Кога ще идвате..процедурата де.. насам за да проведем някой семенар :lol:
И тебе ли те гонят с брадва!? Ако оцелееш до лятото - на разположение сме! :handshake:
Аватар
Aribu
Изгонен от форума

Мнение от Aribu »

Така ли изглежда ситуацията ми от македонията... ще направим едно парти за илинден :lol:

Инак по темата мога да кажа, че само духовно мъртво човешко тяло може да направи такова нещо с едно животно. Тази проява на жестокост си е чисто отражение на купищата пасмина, която броди по родината ни. Това не са човеци а същества, човека е нещо друго и него дирим по снеговете тук и да знаете, че се намира много по често в сравнение с там.
:"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".

http://maps.google.ca/maps/ms?hl=en&ie= ... bee5e7dfbb
kill_u
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от kill_u »

Aribu написа:Така ли изглежда ситуацията ми от македонията... ще направим едно парти за илинден :lol:

Инак по темата мога да кажа, че само духовно мъртво човешко тяло може да направи такова нещо с едно животно. Тази проява на жестокост си е чисто отражение на купищата пасмина, която броди по родината ни. Това не са човеци а същества, човека е нещо друго и него дирим по снеговете тук и да знаете, че се намира много по често в сравнение с там.
Толкова много философски прозрения за дефакто един битов скандал, породен евентуално от поредния ден прекаран в битов алкохолизъм. Или по просто казано пийнал си единия комшия три четири ракии кървясал му погледа и решил да направи мръсно на другия комшия. Щото не видите ли оня му бил направил нещо мръсно преди доста време. Всъщност преди да съдим човека и да го изкарваме долнопробно същество от всякаква утайка, хайде да потърсим причината. Сигурни ли сте че въпросния собственик на кучето не направил някоя подобна мизерия, която в случая е останала скрита за нашите "журналисти"?
Аватар
Aribu
Изгонен от форума

Мнение от Aribu »

Не са ми изводите от единствения конкретен случай...наблюденията ми са от почти 20 години над пасмината шетаща на хубавата територия.
А причините сме ги коментирали много пъти.
:"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".

http://maps.google.ca/maps/ms?hl=en&ie= ... bee5e7dfbb
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

kill_u написа: Сигурни ли сте че въпросния собственик на кучето не направил някоя подобна мизерия, която в случая е останала скрита за нашите "журналисти"?
Това не е детската градина, кой започва първи ... Като имат нещо да оправят да си режат техните лапи, страхливци. Още в първи клас знаех че няма да остана в скапаната държава, когато прескачах врабчета претрепани с жилки, убити котки. А убитите бяха щасливки, имаше и живи, но не ми се говори. Долни забавления, дори за децата. Не знам ловци ли стават после или просто нещасници.
Циганите - на Сатурн !
prace

Мнение от prace »

anxeli написа: .......... Не знам ловци ли стават после или просто нещасници.
каква е разликата?
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

anxeli написа:
kill_u написа: Сигурни ли сте че въпросния собственик на кучето не направил някоя подобна мизерия, която в случая е останала скрита за нашите "журналисти"?
Това не е детската градина, кой започва първи ... Като имат нещо да оправят да си режат техните лапи, страхливци. Още в първи клас знаех че няма да остана в скапаната държава, когато прескачах врабчета претрепани с жилки, убити котки. А убитите бяха щасливки, имаше и живи, но не ми се говори. Долни забавления, дори за децата. Не знам ловци ли стават после или просто нещасници.
какво е това жилка бе ?
THE LAST LINE OF DEFENSE
kill_u
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от kill_u »

JoroF написа: какво е това жилка бе ?
Най вероятно прашка или скобелник.
Shrek 02

Мнение от Shrek 02 »

Съгласен съм, че да отрежеш лапите на едно куче без причина е изродско. Но в България колко кучета имаше да изяждат децата по улиците и никой нищо не предприемаше. Не можеше да се пресече улица без глутница от бездомни помиари да те залаят.

Днес когато хората чуят за убито дете, те го приемат като нормална част от живота, а когато чуят за малтретирано животно, те са готови да изпепелят извършителя, и публикуват адреса и имената на роднините му (както стана с един американски войник), докато с убийците на деца никой не прави така.
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Глупости, част от живота :fubar: ... Лична отговорност на знаещите за престъплението е да изтипосват престъпниците. Ако знаеш нещо за убийци ненаказани, кажи сега :^) ...
И защо имаше, няма ли вече бездомни кучета в бг? Къде отидоха?
Не че има нещо общо с темата :^) ...
Циганите - на Сатурн !
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

kill_u написа:
JoroF написа: какво е това жилка бе ?
Най вероятно прашка или скобелник.
По нашия край се казва съответно жилка (на вашата прашка) и скобарка (предполагам на скобелника).

Че било прашка научих от книгите :-)
А сега се сещам за други комбинации "синя прашка", "Радо прашката" и прочие, най-популярната я пропускам :-)
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Публикувай отговор