Отново е време за срещи с нови имигранти в София

Федералната процедура за имиграция, спонсориране, студентски, работни и посетителски визи, програмите за имиграция на останалите провинции.
Аватар
myhata II

Re: Отново е време за срещи с нови имигранти в София

Мнение от myhata II »

Linko написа:Хълка, като търсенето на експерти за социал и работа на черно и ползването на провинциални и федерални програми за подпомагане на нови имигранти е много по-голямо, какво съм виновен аз. :)
И за разлика от теб, който се навираш най-нахално на едно събиране, заявявайки безпардонно и безочливо след това че ти си повода за събирането, то аз ги орханизирах тези събирания и са се събирали не 3 ами 30 маси. :)

Я кажи ти колко човека изкараха твоят едноседмичен курс, струващ $3000? Нито един нали? А хората които са ме потърсили за съвет и помощ може и да станаха вече 3000. ;)

:shock: :o :lol:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Uspial
Изгонен от форума

Мнение от Uspial »

Линко сравняваш ябълки и портокали.
Аз предлагам платен курс за професия в която можеш да рабоч в цял свят от която печелисй над 5000 $ на месец в Канада ти предлагаш съвети за social за нови имигранти.

Ми то и тоя дето предлага коли за 1000 $ го търсят повече от този дето продава Бентли ама това не значи че Бентлито е лоша кола.

P.С. Не работи бутона за кирилицата за това пиша на латиница
Моля да го преобразувате на Кирилца а не да триете постинга.

Какво пречи сам да си преобразуваш постинга - не отнема толкова много време, а в правилата има посочени уеб сайтове където това може лесно да се направи. Коко
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Прав си, Хъл, така си е. Дръж си ти Бентли-то и чакай да се появят балъци пък аз даром ще раздавам ябълките си. :)
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
kill_u
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от kill_u »

Не мога да си обясня какво прави тя цялата тема в този раздел тука. Освен това също не мога да си обясня как може един човек който се води успял и не знам какво си да търси бутон за транслитерация вместо да си настрои компютъра да пише на кирилица. Тази настройка е най елементарното нещо.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Ти сега иди на срещата в Дървеното,и слушай,има неща които не си ги чул и не си ги прочел,само ако знаеш каква беседа съм им приготвил на кандидат канадците в Стара Загора,свят ще ти се завие,ще им дам всичко от кухнята ,хубаво е да се ходи на такива меропрятия,аз направих голяма грешка че не ходих ,ако бях ходил ,краченцето ми нямаше да стъпи тук !!!
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
Преуспял

Мнение от Преуспял »

Uspial написа:Ми то и тоя дето предлага коли за 1000 $ го търсят повече от този дето продава Бентли ама това не значи че Бентлито е лоша кола.
Някои хора се подценяват, други... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор