Посещение на роднини

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
peter_pan
Обратна връзка:

Мнение от peter_pan »

Petrova_bs написа:
въпроса е къде се живее и работи
Много добре казано (бих добавила и с кой), само не разбирам защо слагаш всички под един знаменател вероятно съдейки по собствения си опит :wink:
не съдя по моя опит - моя опит си беше хубав - аз живях в къща на стойност 350 000 в нелош квартал, имах доста прилична работа за престоя ми там, но не съм си затварял очите за това което е другаде в града, повечето ми приятели не бяха българи и за времето си там съм обменил толкова впечатления и мнения, колкото сигурно други хора не са за 5 години.
Според мен от всички най-зле се справят българите като цяло - а ти те отиват в кебек защото основно не им се работи в БГ, и не им се работи по принцип, а и, освен това говорят така двата езика, че нормална бяла работа остава за дълго далече от тях.
точно така мисля по въпроса:)
Petrova_bs

Мнение от Petrova_bs »

Прощавай, подведена от прекрасния ти български останах с впечатлението, че и ти си българин.

А, и след като нещата опряха до индивида и неговото място под слънцето няма за какво да се притесняваме, че родителите ни ще преживеят стрес от гледката. На тях ще им спестим канадските аналози на култовите Столипиново и Филиповци.
Изображение
Аватар
Yahoo!

Мнение от Yahoo! »

peter_pan написа:... живях в къща на стойност 350 000 в нелош квартал, имах доста прилична работа за престоя ми там...

...Според мен от всички най-зле се справят българите ... защото основно не им се работи...а и, освен това говорят така двата езика, че нормална бяла работа остава за дълго далече от тях.
И аз живях в началото в сграда на стойност 6 милиона $ ... но това не ме направи успял тогава ...

А такива който съдят Българите след като сами са си подвили от страх, некадърност и носталгия опашката, по-добре да са далеч от тук (жалко за България от друга страна, но... )

мнението на "peter_pan" просто ме отвращава ... нищо лично
"I want to know God's thoughts; the rest are details."
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

абе къде ги намирате статистиките за сградите :rotfl: :rotfl:
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Публикувай отговор