По ума посрещат, а по живо-здраво те изпращат!- ЩО Е ТО?

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Заключено
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Dparo u TaHq написа:Трябва ли да познавам?
Па аз поне си мисля че логичното мислене го изисква след като обявяваш че съм гладен и не знам кво искам ...
Аз когато говоря за някой такива силни думи съм 100% сигурен в тва което говоря, а иначе ако си пийнал и го казваш разбирам ...
Dparo u TaHq

Мнение от Dparo u TaHq »

Къде ще ходиш е твоя работа.
Ние "новите" къде ще ходим и дали знаем какво искаме си е наша работа и едва ли ще вземем нещо "наготово" от "старите пушки"
Файда от вас няма ,поне да не пречите
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Dparo u TaHq, май с тебе диалога ни приключи ...
Dparo u TaHq

Мнение от Dparo u TaHq »

Това по-скоро беше Монолог
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Само не ми стана ясно дали говоря с Dparo или с TaHq ???
Аватар
Ivan1007

Re: По ума посрещат, а по живо-здраво те изпращат!- ЩО Е ТО?

Мнение от Ivan1007 »

army написа:Как така се получава, че като те посрещне българин в Канада- после те зарязва да се оправяш сам?

p.s.Съжалявам за тази тема, но предпочитам да говорим за "това"-отколкото за кризата в Канада.......
И кво лошо има в това да си приказваме за кризата?
:D
Ми аз нещо май не ти разбирам проблема. Сигурно щото никoй не ме е посрешнал в Canada, И аз никoй не съм посрещнал. 1997-2000 та като събирах инфо за Canada нета отваряше една страница по 15-20 мин и немаше форуми. 8)
Та ако ми се обадиш сега да ма питаш как да си плащаш сметките online или кво е Rogers и Bell..най много да получиш link на е-май. И не че съм много зает, ама просто мисля че бих ти правил лоша услуга, ако те дондюркам.
:beer:
Dparo u TaHq

Мнение от Dparo u TaHq »

Обикновенно Драго си губи времето тук,в тези форуми с надеждата да научи нещо от по възрастните,но както винаги се оказва ,че по-възрастните са по-зле и от децата и не са за пример.
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Dparo u TaHq написа:Обикновенно Драго си губи времето тук,в тези форуми с надеждата да научи нещо от по възрастните,но както винаги се оказва ,че по-възрастните са по-зле и от децата и не са за пример.
Кой си губи времето "обикновеННо" не ме интересува, нито щи пиша биография нито щи я чета, аз те питах само кой си ти ...
Dparo u TaHq

Мнение от Dparo u TaHq »

Драго с 2 НН :) , А Ти кой беше?
Последно промяна от Dparo u TaHq на Чет Окт 09, 2008 5:30 pm, променено общо 1 път.
Dparo u TaHq

Мнение от Dparo u TaHq »

ОбикновеННо -Синоними

обичайно, по навик, всекидневно, често, редовно, често пъти, по правило, най-често, както винаги
Sunny boy

Мнение от Sunny boy »

Marginal39 написа:Па аз не виждам що трябва някой да ти е длъжен да ти става татко или дете.Американците са го измислили най добре - цакаш си за сичко та да разбереш че има стойност.
Иначе с наще неизяснени отношения не се знае на края кво за кого си направил и защо, дали е било от добри чувства или щото си имал желание да разпориш жена му / щерка, щерките му ...
Та тва е, тука живееме в сравнително свободен свят, прави квото искаш само да не пречиш на другите че иначе ще боли глава.
Аз поне така разсъждавам ...
Както спомена братчеда относно комунистическата ера, много лошо ни научиха че сме били братя и не знам си кво и сега при суровия капитализъм в БГ стават супер конфликти.
Та на тебе ако ти липсва татко или майка, ожени се, аз съм и като син на жена ми, гледа ме като писано яйце ( така и не разбрах що, ма няма никво значение, щом е далавера ме кефи :-) )

:beer: :beer: :beer: :wink:
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Sunny boy написа:
Marginal39 написа:Па аз не виждам що трябва някой да ти е длъжен да ти става татко или дете.Американците са го измислили най добре - цакаш си за сичко та да разбереш че има стойност.
Иначе с наще неизяснени отношения не се знае на края кво за кого си направил и защо, дали е било от добри чувства или щото си имал желание да разпориш жена му / щерка, щерките му ...
Та тва е, тука живееме в сравнително свободен свят, прави квото искаш само да не пречиш на другите че иначе ще боли глава.
Както спомена братчеда относно комунистическата ера, много лошо ни научиха че сме били братя и не знам си кво и сега при суровия капитализъм в БГ стават супер конфликти.
Та на тебе ако ти липсва татко или майка, ожени се, аз съм и като син на жена ми, гледа ме като писано яйце ( така и не разбрах що, ма няма никво значение, щом е далавера ме кефи :-) )

:beer: :beer: :beer: :wink:
Ти сигурно ми се кефиш щото при тебе "силата на Любовта" не е преодоляла както при Драго, я виж той как ме нахока ...
Sunny boy

Мнение от Sunny boy »

Просто мисля,че първото изречение е много вярно :wink: Ако дадеш вярна информация на питащия и го подканиш да си мръдне и той задника да провери/дабъл чек/ :wink: така ще е най добре за него и за тебе.Нали всеки сам взима решение за собствената си съдба,пардон, реализация :wink:
Dparo u TaHq

Мнение от Dparo u TaHq »

Ааа ННЕ,не съм те нахокал а просто изразих мнеННие.Мнение и за други себеподобни от рода човекоподобни(от които съм и аз).
За жалост българина е Упадъка на Европата,но явно понякога така се случва,НЕ Нарочно ,че този Упадък заселва и по-цивилизовани райони,където ние подрастващите искаме да се установим.
ОбикновеННо се случва така,че каквото ми е на сърцето това ми е и на устата.
army

Мнение от army »

1.
Ми аз нещо май не ти разбирам проблема. Сигурно щото никoй не ме е посрешнал в Canada, И аз никoй не съм посрещнал. 1997-2000 та като събирах инфо за Canada нета отваряше една страница по 15-20 мин и немаше форуми.
Та ако ми се обадиш сега да ма питаш как да си плащаш сметките online или кво е Rogers и Bell..най много да получиш link на е-май. И не че съм много зает, ама просто мисля че бих ти правил лоша услуга, ако те дондюркам.
2.
Като гледам при тебе преодолява силата на любовта
А иначе с удоволствие бих избягал от тук, ма ше трябва да ми кажеш каде да отида (поне аз така правя с тия които им казвам да бягат от тук).
3.
Marginal39 написа:
Па аз не виждам що трябва някой да ти е длъжен да ти става татко или дете.Американците са го измислили най добре - цакаш си за сичко та да разбереш че има стойност.
Та на тебе ако ти липсва татко или майка, ожени се, аз съм и като син на жена ми, гледа ме като писано яйце ( така и не разбрах що, ма няма никво значение, щом е далавера ме кефи )
Бог да ви пази от таквиз -канадски българи!
Срамувам се от вас. :shock:
Добре, че не четях форума когато кандидатствах :lol:
.....и дупе да ви е яко, ако попаднете на екземпляри като тях :shock:
Човек е голям, колкото са големи мечтите му
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
Заключено