1.
Ми аз нещо май не ти разбирам проблема. Сигурно щото никoй не ме е посрешнал в Canada, И аз никoй не съм посрещнал. 1997-2000 та като събирах инфо за Canada нета отваряше една страница по 15-20 мин и немаше форуми.
Та ако ми се обадиш сега да ма питаш как да си плащаш сметките online или кво е Rogers и Bell..най много да получиш link на е-май. И не че съм много зает, ама просто мисля че бих ти правил лоша услуга, ако те дондюркам.
2.
Като гледам при тебе преодолява силата на любовта
А иначе с удоволствие бих избягал от тук, ма ше трябва да ми кажеш каде да отида (поне аз така правя с тия които им казвам да бягат от тук).
3.
Marginal39 написа:
Па аз не виждам що трябва някой да ти е длъжен да ти става татко или дете.Американците са го измислили най добре - цакаш си за сичко та да разбереш че има стойност.
Иначе с наще неизяснени отношения не се знае на края кво за кого си направил и защо, дали е било от добри чувства или щото си имал желание да разпориш жена му / щерка, щерките му ...
Та тва е, тука живееме в сравнително свободен свят, прави квото искаш само да не пречиш на другите че иначе ще боли глава.
Аз поне така разсъждавам ...
Както спомена братчеда относно комунистическата ера, много лошо ни научиха че сме били братя и не знам си кво и сега при суровия капитализъм в БГ стават супер конфликти.
Та на тебе ако ти липсва татко или майка, ожени се, аз съм и като син на жена ми, гледа ме като писано яйце ( така и не разбрах що, ма няма никво значение, щом е далавера ме кефи )
Бог да ви пази от таквиз -канадски българи!
Срамувам се от вас.
Добре, че не четях форума когато кандидатствах

.....и дупе да ви е яко, ако попаднете на екземпляри като тях