Ми в Calgary има колонки за зареждане с газ под път и над път. Единственото неудобство, което мисля че изпитват е, че май не ги пускат в някои подземни гаражиablood написа:peter pan, тук, в Канада? Кола на газ? На колконка за мотокари ли зареждаш? Всъщност, що пък не?
2 в 1
И аз бях озадачена, като ми го разказа и си представих точно как са го гледали странно и недоверчиво и как са му обяснили наистина, че такова нещо "несъществува", ама важното е, че вече ги има и тукGuinness написа:Извинявайте за въпроса,ама "високотехнологична" Канада в кой век е всъщност?AnnaR написа:Вече има такива перални и в Канада. Казвам това, защото един познат, като беше питал за такава преди 2 години, му се бяха изсмяли и му бяха казали, че такова нещо не съществува.

Между другото преди няколко месеца питах една продавачка какъв е срока на годност на препарат за почистване и освежаване на кожени изделия, тъй като никъде не беше опомената дата на производство или годност. Тя ме погледна странно и ми обясни, че това не било хранителен продукт, за да има такава

В Канада има доста вечни неща, много от тях - хранителни продукти!Между другото преди няколко месеца питах една продавачка какъв е срока на годност на препарат за почистване и освежаване на кожени изделия, тъй като никъде не беше опомената дата на производство или годност. Тя ме погледна странно и ми обясни, че това не било хранителен продукт, за да има такава

Embrace your climate change!
Не мога да чета цялата тази епопея, но аз си купих такова комбо миналата седмица от ML.
Офертата беше, че ако се плати в брой не се плащат таксите и освен това ти дават право да си вземеш допълнително продукти за 175 $.
Та едно 2 в 1 за около 1000 $ без такси, плюс 175 прави приблизително 300 $ отстъпка.
За тази седмица не знам дали има такава оферта.
Офертата беше, че ако се плати в брой не се плащат таксите и освен това ти дават право да си вземеш допълнително продукти за 175 $.
Та едно 2 в 1 за около 1000 $ без такси, плюс 175 прави приблизително 300 $ отстъпка.
За тази седмица не знам дали има такава оферта.
zemi si gi pootdelno
преди година раглеждах мнения на потребители за някаква 2 в 1 на LG - казваха не си зимайте такова по добре поотделно щото суши много бавно- около 6 часа. Така че аз си ги взех отделни с предно зареждане от Corbeil.
DISCO до зори!!!
Относно стандартите ... като гледам или си мазохист или те кефи на макс да ти е нисък стандарта. Защото иначе няма логично обяснение, какво правиш 2008-ма в тази пропаднала държава след като през 1996 си бил от голямото добро утро в България.Guinness написа:Между друготo,относно 2в1,такова чудо на техниката(според канадските "стандарти") си купих 96-та в България за 750DM.![]()
Относно мазохизма-май настина трябва да си мазохист за да живееш у канала.Но ,след по-малко от 3 месеца я напускам завинаги и забравям това държавоподоно образование даже къде се намира на картата.Остава ми само кошмара и изхабените нерви.
А в България не съм бил от голямото добрутро,просто бачках и знаех какво да правя.
И не виждам защо купуването на една пералня трябва да те постави в категорията "голямото добрутро".Явно някой е бил голям мизерник и в България.
Ами не се учудвам защо им харесва у канала.
А в България не съм бил от голямото добрутро,просто бачках и знаех какво да правя.
И не виждам защо купуването на една пералня трябва да те постави в категорията "голямото добрутро".Явно някой е бил голям мизерник и в България.
Ами не се учудвам защо им харесва у канала.
Ами хайде по живо по здраво и освен че ще забравиш къде е Канада на картата, забрави и да пишеш тук. На никого няма да липсваш.
За любителите на психологията – самият факт че каза цената говори за избиване на комплекси.
Пък после Канада виновна и то все комплексари я плюят.
Всеки си купувал пералня за не знам какви си пари и бил шеф на водопад, а тук от мизерник на горе, кой си вари ракия в къщи, кой събира изгнили домати на пазара Жан Талон, кой живее с петилетки в мазе с 1/3 прозорец ... но всеки е бил велик с пералня за по 700 марки.
На кой го разправяш тия бре младеж (въпреки че не си никакъв младеж) ....

За любителите на психологията – самият факт че каза цената говори за избиване на комплекси.
Пък после Канада виновна и то все комплексари я плюят.
Всеки си купувал пералня за не знам какви си пари и бил шеф на водопад, а тук от мизерник на горе, кой си вари ракия в къщи, кой събира изгнили домати на пазара Жан Талон, кой живее с петилетки в мазе с 1/3 прозорец ... но всеки е бил велик с пералня за по 700 марки.
На кой го разправяш тия бре младеж (въпреки че не си никакъв младеж) ....

Ха,сестричката май я настъпих по мазола.Е друго си е да си мечтаеш за пералня със сетринската заплата,друго си е да дойдеш у канала и след 3-4 год.учение труд и дръзновение-защо ли ми звучи познато от времето на бай Тошо-да си купиш такава. Или даже да не си я купиш ,а да си я вземеш на изплащане. :tk:
Не знам за мазола, но за тия които са забравили през 1996-та в България имаше политическа и последвала икономическа кризи. 700 марки за пералня имаха само комунистите и техните подлоги. Нормалните хора, които работиха нямаха да ядат за да могат мижитурки да си веят байрака на техен гръб.
Та ти си избери от кои си ... за нас не е от значение, нали ни напускаш при това завинаги.
Та ти си избери от кои си ... за нас не е от значение, нали ни напускаш при това завинаги.
- ablood
- Обратна връзка:
Добрата, голяма, отделна сушилня суши между 10 и 60 минути, зависи колко я напълниш. Ако извадиш прането веднага то е изпънато, сякаш изгладено.
Nonika, обиди човека, задето сподели какво и за колко си е купил?!? Самата ти, предишния пост подробно се хвалеше какво, за колко, с каква отстъпка откъде си купила.
Хайде ако обичаш, самообиди се подобаващо!
Nonika, обиди човека, задето сподели какво и за колко си е купил?!? Самата ти, предишния пост подробно се хвалеше какво, за колко, с каква отстъпка откъде си купила.
Хайде ако обичаш, самообиди се подобаващо!