bateto написа:аз да не съм предирчив червоугодник.5,6 уискита и шепа бадеми ми стигат за да започна да харесвам
Абе теб никоя ли не те покани за празника?Нинката, я някой друга фльорца Или те кат видяха колко мастика ти трябва само да почнеш и се разбягаха.Завърти се из църквата може некоя мустаката да е на разположение
ква църква бе душа.в момента зимата пак ни изненада неподготвени и пътищата са непроходими освен за тежкотоварни машини с вериги.
аз до кварталната бакалия не мога да стигна ,камо ли до църквата .празника май ще го караме само на мастика с маслинки без мустакати госпоици.
bateto написа:ква църква бе душа.в момента зимата пак ни изненада неподготвени и пътищата са непроходими освен за тежкотоварни машини с вериги.
аз до кварталната бакалия не мога да стигна ,камо ли до църквата .празника май ще го караме само на мастика с маслинки без мустакати госпоици.
Тихо се сииипи белия сняг......и изненада батето пак
аз съм подготвен за 100 дневна блокада и нищо не е в състояние да ме изненада.кво пиене ще пада довечера като дойдат Люда и Маша ,само да оторят пътищата
bateto написа:аз съм подготвен за 100 дневна блокада и нищо не е в състояние да ме изненада.кво пиене ще пада довечера като дойдат Люда и Маша ,само да оторят пътищата