Аз още си затварям очите че на моя дядовци и чичовци му подариха няколко пищова и пушки

От тук нататък разговора на темата просто става излишен.becks написа:Абсолютно е възможно. Слава богу, процента на тези хора е малъкMrGeek написа:Значи ти не допускаш, че човек може да се е роди и израстне в България "поканатчен", т.е. задължително трябва да е селски тарикат?becks написа:Ако приемате това за нормално, сериозно се замислете каква е степента ви на поканатчване![]()
![]()
![]()
знам, че искаш да вкараш разговора в тази плоскост - Те са селски тарикати, а тук спазват законите. Тц.MrGeek написа:От тук нататък разговора на темата просто става излишен.becks написа:Абсолютно е възможно. Слава богу, процента на тези хора е малъкMrGeek написа:Значи ти не допускаш, че човек може да се е роди и израстне в България "поканатчен", т.е. задължително трябва да е селски тарикат?becks написа:Ако приемате това за нормално, сериозно се замислете каква е степента ви на поканатчване![]()
![]()
![]()
Днес си нарушил закона с две крачки, утре с три, а следващата седмица, *бал сам му м**та, много студ, под козирката или в фоайето.becks написа:Ако приемате това за нормално, сериозно се замислете каква е степента ви на поканатчване![]()
![]()
![]()
Мен много ме дразни че като вляза в ресторант не ме поздравява зловонен облак тип "подпалена пръча опашка"Igor написа:Харесва ли ти че не можеш да се изпикаеш в градинката? Някой хора това много ги дразни, върнаха се...
Аха, номера с тегленето на билетчета с номерца е много подъл.miteto написа:Мен много ме дразни че като вляза в ресторант не ме поздравява зловонен облак тип "подпалена пръча опашка"Също много се нервя че по учережденията са измислили начини да възпрепятстват селските тарикати да ме пререждат - ей, толко ме е яд, ша са връщам направо
Мани другото ми тоя номер с билетчетата така ги е зомбирал неграмотните канатци че като застанат на спирката на автобуса и сами се подреждат в опашка, без номерцаMrGeek написа:Аха, номера с тегленето на билетчета с номерца е много подъл.miteto написа:Мен много ме дразни че като вляза в ресторант не ме поздравява зловонен облак тип "подпалена пръча опашка"Също много се нервя че по учережденията са измислили начини да възпрепятстват селските тарикати да ме пререждат - ей, толко ме е яд, ша са връщам направо
Бекс, я обясни малко как така ти пада кредитния рейтинг ако много искаш или ако много надигаш главаbecks написа:Всъщност на това се крепи системата тук. Трябва да си овца, да си знаеш мястото, много много да не искаш и да не надигаш глава. Да не вземе да ти падне кредитния рейтинг или да ти намалят поведението с две единициИ системата е обучила и другите офце да те придърпват в стадото ако нещо много си позволяваш "селски тарикатлъци".
Човека си има вече изградена стройна теория за овцете, която обяснява всичко - от взимането на социала до загубването на кредитния рейтинг и едва ли някой може да му я промени.miteto написа:Бекс, я обясни малко как така ти пада кредитния рейтинг ако много искаш или ако много надигаш главаВсе си мислех, че пада най-вече ако взимаш много парички назаем пък после не ги връщаш...
може да звучи смешно, но примерно: Наемат те на работа. Вицепрезидента ти възлага да му правиш незнам си кви справки. Ти ги правиш за 2 часа, колежката до теб за 2 дни. Просто такава е системата. Работа трябва да има по малко за всеки ден. Ако ти правиш нещо, което 3 кози не могат да свършат, моментално си натопен. Шефа вярва на дългогодишните си "специалистки", ти си заминаваш, спираш плащанията към Скоушабанк. Кредитния ти рейтинг пада.miteto написа:Бекс, я обясни малко как така ти пада кредитния рейтинг ако много искаш или ако много надигаш главаbecks написа:Всъщност на това се крепи системата тук. Трябва да си овца, да си знаеш мястото, много много да не искаш и да не надигаш глава. Да не вземе да ти падне кредитния рейтинг или да ти намалят поведението с две единициИ системата е обучила и другите офце да те придърпват в стадото ако нещо много си позволяваш "селски тарикатлъци".
Все си мислех, че пада най-вече ако взимаш много парички назаем пък после не ги връщаш...