Отдавна стана ясно, че е по-добре да се продават домати на пазара отколкото да се работи в БАН, така че няма смисъл да се говори за БАН повече, както и за БГ образование, въпреки че е добро все още, но скоро няма да бъде.krimon написа:Аз, например, като специалист (може би не толкова голямbateto написа:абе и вие ,ако бяхте големи специалисти щяхте да се оправите в България , а не да бичите на 10000км ама нейсе.Само ,че в България е по трудно ,ако си само специалист на книга някой да те вземе докато тука ви събират от кол и въже и ви правят ;големи специалисти; ,ама това само за пред очите на незнаещите ,подобни стари пушки като мен обаче трудно се лъжат по форумите.), се бях "оправила" - работих в БАН, точно това, което винаги съм си мечтала, съвсем свързано с образованието ми, изследователска работа и т.н., за която ми плащаха 250 лв. + 30 лв. детски на месец. Оставам на теб да прецениш за какво ми стигаха, като имаш предвид 2 те ми деца. Работата ми беше гарантирана "до живот". И що да стоя в България, щото щяла да се оправи и да влезе в ЕС ? Моите колеги в България имат същите заплати!
Аз предлагам на всеки който работи в БАН в момента да продава домати или картофи или чорапи като парт-тайм поне или по-добре, да работи в БАН на парт-тайм, все ще се оправи по-добре в живота отколкото БАН фул-тайм и нищо друго.