Що такива черни прогнози?
Няма ли място във вашата богата провинция за още един беден каубой от Квебек?
Къде ли съм тръгнал, тук и коня ми е жив и аз се радвам на добро здраве.
Що е то "Кебешко" гражданство
- AleksandrAI
Здрасти Дог,
Абе, на коня в Квебек дават ли му социално сено/фураж? Щото в Албърта няма.
Сега сериозно. Ако малоумниците в Квебек (ДЕБЕЛО подчертавам, че това не е събирателно за всички хора в Квебек) решат да се отделят, получават моментално моята подкрепа. Като се замисля, даже ще даря 100-200 кинта за фонд "Комунизъм или Смърт в независим Квебек".
Друго кво. Това за изказването на малоуника Буш за биодизела и производството му от царевица и рапица, го оставям без коментар. Това си е тема за друга тема.
НАздраве
Сега сериозно. Ако малоумниците в Квебек (ДЕБЕЛО подчертавам, че това не е събирателно за всички хора в Квебек) решат да се отделят, получават моментално моята подкрепа. Като се замисля, даже ще даря 100-200 кинта за фонд "Комунизъм или Смърт в независим Квебек".
Друго кво. Това за изказването на малоуника Буш за биодизела и производството му от царевица и рапица, го оставям без коментар. Това си е тема за друга тема.
НАздраве
Казано е: Никой не знае какво губи когато печели и какво печели когато губи. Затова е по-добре да пием по една бира, че току виж утре ни ударил метеорит и всичко за което сме се вълнували се окаже безсмислено.AlexAA написа:Здрасти Дог,
НАздраве

"Искай и ще ти се даде"
Питай и ще ти се каже
Старото куче
Питай и ще ти се каже
Старото куче
- AleksandrAI
Место има в Алберта, дог! И крави има! Не в това проблема!dog написа:Що такива черни прогнози?
Няма ли място във вашата богата провинция за още един беден каубой от Квебек?
Къде ли съм тръгнал, тук и коня ми е жив и аз се радвам на добро здраве.
Ма ти не знаеш ли?
PQ дава на мети от Манитоба по 1000 долара за скалп на франкофонски каубой дето решил да бяга от Quebec преди избори. Не може така - виза взима, social взима, а после точно преди избори бяга в Алберта. Кой гласува за PQ тогава?

Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.