Благодаря ви за отговорите, страхотни сте

Не съм вярвала, че за по-малко от 24 часа ще напълним две страници. Искам да отговоря на някои въпроси: Детето е на 8 годинки и е в трети клас, така че родители с по-малки дечица - стягайте се. Второ - намерих програмата за думичките. Днес тарикатчето от Камбоджа може би не подозирайки, че ще се появи нов претендент за титлата е донесло само 115 думички срещу 126 на състезателя от България

И трето - започваме да правим макета, разбира се с дейното участие на сина ми. Даже има вариант той да си направи един негов макет самостоятелно, защото има страхотни идеи. Вече е направил план на града на 8 ! залепени един до друг бели листа А4 . Смятаме релефа да бъде от мрежа и отгоре гипс, но много ни допаднаха предложенията за мокрите вестници и особено за тестото. Впрочем от тесто мислехме да направим фигурки на хора, коли и т.н. и после да ги опечем за да са твърди. Страхотна е идеята да се принтват снимки на къщи и да се лепят върху картонени кутийки. Сега ни се отваря работа да поскитаме из града с фотоапарат в ръка, но мисля че си струва. Първоначално искахме да направим макет на български град, но при това положение ще се откажем. Ще имаме известно затруднение заради миниатурните размери, но дано да се справим. Сега вече предполагам, че някои от тези, които в началото изразиха мнение, че няма нищо по-лесно от това да се направи макет на град ще разберат в каква заблуда са били. Ако проявявате интерес, като направим макета ще пусна и някоя снимка да видите какво се е получило. То беше добре направо да се направи един специален сайт по тоя въпрос, но това е много работа и то за специалист. Ако все пак има някой желаещ да се заеме с тая задача - ще му помагаме на драго сърце. Там може да се публикуват и проектите на други деца, ще е много забавно, интересно и най-важното полезно за мнозина. Ще съм ви благодарна, ако продължите с коментарите и предложенията си, защото макета трябва да се предаде на 8-ми декември, а дотогава има време...поне за коментари

Money can't buy you happiness, but it does bring you more plesant form of misery.