moga li da donesa qtagan v Canada
hi
proday go be 4ovek, pari sthe ti tryabvat tuka, ne 4ekii
za jatagana
Naj dobre ne objavjavay nikude 4e e na 300 godini a prosto kaji 4e ti e podaruk i 4e ti si kolekcioner. Ne go prenasjaj v kufari - 6te iz4ezne o6te na leti6te Sofija - 1000% sum siguren.
4esno kazano na tvoe mjasto 6tjah da se obadja v ofisa na DHL v Bg i da gi pitam kolko 6te mi struva da go izpratja po tjah (sas specialna poru4ka estestveno)
4esno kazano na tvoe mjasto 6tjah da se obadja v ofisa na DHL v Bg i da gi pitam kolko 6te mi struva da go izpratja po tjah (sas specialna poru4ka estestveno)
Re: za jatagana
Mmmm ot cqlata tema edna umna prikazka:)pepin написа:Naj dobre ne objavjavay nikude 4e e na 300 godini a prosto kaji 4e ti e podaruk i 4e ti si kolekcioner. Ne go prenasjaj v kufari - 6te iz4ezne o6te na leti6te Sofija - 1000% sum siguren.
Rulzzz:)
-
- Обратна връзка:
Re: moga li da donesa qtagan v Canada
Само не го размахвай пред митничаритеpipon написа:imam edin qtagan na malko poveche ot 300 godini i mi e golqm spomen
kak moga da go donesa v Canada? shte imam li problem na letishteto i ako da kakvo da napraviq predi da tragna?

Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп