Дискотека на 21-и януари

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
BiskVitkA

Мнение от BiskVitkA »

Аз пък ще остана в ъгъла и само ще наблюдавам Изображение и после...тук във форума ще клюкарствам :lol:
А ако има чалга може и да денсяИзображение
"Добре е да имаш пари и нещата, които можеш да си купиш с тях, но също е добре, от време на време да се уверяваш, че не си загубил нещата, които не могат да се купят с пари"
mama_kenga

Мнение от mama_kenga »

За пръв път бях на такова парти и много ми хареса. Благодарности на организатора! Музиката беше хубава - няколко парчета чалга изобщо не пречат на настроението - използвахме ги да си починем и да си избършим потта от хората. Вече ставам фен и ще посещавам такива мероприятия. Бой нямаше или поне аз не участвах и не видях. :D
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

А имаше ли такива танцьорки? Изображение

Щото ако е имало, следващия път идвам и аз, независимо, че ми е далече. :wink: :lol: :beer: :beer:
M.Sc.

Мнение от M.Sc. »

Vlado, GOLIAMO BLAGODARIA za prekrasnoto parti. Podredeno, prekrasen bufet, tombola, tanciori, narodni xora.... Neshto napraveno s vkus i mnogo rodolubie.
Az nemoga da napravia sravnenie s drugi partita zashtoto mi e lipsvala informacia, no tova koeto vidiax e naistina xubavo i niama misto dori i za edna duma ukor. Poigrax si dori i povodix xoroto....Raztovarix se ot sarce...shte mi e priatno ako v nai-skoro vreme se organizira drugo parti.
Oshte vednaz...blagodaria, prekrasno beshe!
Pravi tova koeto neiskash da ti napraviat!
bgcanada

Мнение от bgcanada »

MrGeek написа:А имаше ли такива танцьорки? Изображение

Щото ако е имало, следващия път идвам и аз, независимо, че ми е далече. :wink: :lol: :beer: :beer:
Имаше я. как да нямаше. даже танцуваха безплатно :wink:
Владо наистина се беше постарал да ни зарадва и успя. Наистина на по-страхотно парти не съм бил. Айде по едно :beer: за Владо, танцовия състав и присъствалите. Само да спомена че томболата беше с благотворителна цел- събираха парите за едно болно от рак наше момиче в Монреал. Дано се оправи.
Заключено