Кой иска да се видим

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Alina

Мнение от Alina »

Мерси готин

Къде се намира тази Лейди, с какво се ходи до там...

В интерес на истината, има много, много места на които ни се ходи, но нямаме време и ще ги отложим за лятото, защото се очертава и едно лятно ходене до ВАН. Още не е сигурно, но... ни се иска.... ще видим.
Alina
bp_de

Мнение от bp_de »

От виктотия -трагва6 на север- по магистралата -абе има го на картата- то тва Леиди Смит си е диво село-но патя до там е високо на брега и вси4ко се вижда като на длан- ако е ясно времето-както аз имаь касмет да е слан4ево и ясно --40-50 км -вижда се каде идват фериботите до 6варз беи -ваобсте все едно си в самолет.
Във Викторията - центара сте го обиколоте за 1- 2 4аса пе6а -но например е кеф да се иде на наи иужната то4ка на Вик -от там се вижда страхотна гледка-а дотам -си е 15 мин наи малко с кола.

Ина4е в Вислар бях мин година на 21 март- в Ван бе6е 20 градуса- а там -само на 100_ина км на север си има6е 1 метар сняг :) та само мога да си представа какво е сега през дек. И за 1 ден престои там -не бих казал 4е е народен курорт- не 4е е безбожно сакпо -ама поне не е евтино :)
а и патя до там го копаят-раз6иряват- нали 2010 иде -и се патува6е много бавно-по4ти 2 4аса с кола- не знам -нека местните да ти кажат -какво е положението -копаят ли -не копаят ли........
Alina

Мнение от Alina »

Започвам с корекциите на плана. Току що видях, че има вечерни турове из градините на Виктория и изглеждат прекрасно, огрени от светлина и лампички.

Открих най-после и ферибоот свързващ Виктория и САЩ(не е много близо до Сиатъл, но е ОК, да не повтаряме същия маршрут на отиване и връщане).

Все повече се кефя на предстоящото пътуване :lol: :lol: :lol:
Alina
AlexAA

Мнение от AlexAA »

Hi Alina,
Abe da te pitam az- zashto be adjeba shte hodish v Saskatchewan prez December?!!??!!!!!?????
Kato pristignesh v Calgary da se obadish.
Cheers
Alina

Мнение от Alina »

AlexAA

Заради това:
http://www.greyhound.ca/en/deals/fare_specials.asp

Ако пътуват 2ма, вторият пътува с 75% по-евтино. И така цената на билета пада почти наполовина.

От Edmonton до Regina автобусът минава през Saskatoon, и аз съм си харесала такъв, който прави доста време(няколко часа) престой в Saskatoon, така ще видим всъщност и двата града. Saskatoon ще го претупаме малко за 5 часа, ама пак е нещо, добиваш някакво впечатление от града.
Alina
Заключено