ОТЛОЖЕН поради ниско ниво на френски (не Отказ :) )

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

amigo написа:Kwon-Do,zashto tolkova se e ydaljilo vav vremeto tvoeto iaviavane?
ами защото той е виден Зъболекар от Бг с родители Зъбари,пардон,зъбоЛекари :wink: ,учил е в УНИВЕРСИТЕТ,и жена му е много красива.такива минават по специална процедура,особенно ако не шпрехат чужди езици :wink: По красота не ги избират за канадата,това запоменте,нито питат мама и тати какво са работили :lol: :lol: :lol:
Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
amigo

Мнение от amigo »

marielkata-nedei taka,napravo ni ybi!Kakvo e tova iaviavane-razgovor,test,pak li zashtitavash kandidatyra?Eto tova sa ni vaprosite.Triabva li da ima sesia,za da se iavish,ili ima veroiatnost da e predi ili sled neia?Kolkoto poveche pisha,tolkova poveche vaprosi mi idvat naym!Triabva da pregledam domashnata na sina ni i shte sam pak na linia
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Аман от тези зъболекарски постове, goliama mechka, кажи нещо и за лекарите, адвокатите, инженерите и т.н., ако знаеш :lol:
Последно промяна от Jeeves на Сря Дек 28, 2005 6:52 am, променено общо 1 път.
Аватар
nt

Много теми излизат като търся второ интервю :)

Мнение от nt »

Много теми излизат като търся второ интервю :) ще ги попрегледам, но се надявам някой който е минал по тази пътечка да се смили и да напише това онова.
Най-наболелите въпроси са:
1. Следва ли второ интервю, наистина? :?:
2. От къде мога да разбера точно какво включва "Intermediare - module 1" - ако имате линк ще съм ви признателен :lol:
DCS-15.5.2005
Ин-ю-8.12.2005 върнат за фр.(B1-1) до 1г
24.11.2006 атестация за Виена
19.12.06 тел. ин-ю OK
13.01.07 получ.серт за Кв-к
24.01.07 приети в Б-щ
28.04.07 баркодове
08.05.07 мед.
17.05.07 мед. OK
03.07.07 пок. за виза
28.07.07 ВИЗА
Vergie
Обратна връзка:

Мнение от Vergie »

nt,
izpratix Vi lichno saobshtenie s malko info. Dano da Vi e ot polza.
sinna

otkaz poradi nisko nivo na frenski

Мнение от sinna »

Zdraveite
AZ sam varnata za sashtoto,no ot La Rue uni mesets s razlikata,che mi pishe v pismoto intermaidiaire-2eme module.Parvo goliam problem beshe da se reshi tochno na koe nivo ot Panaroma se ravniava,ama koi da pogledne vav popalvanite ot nas formuliari do Viena.Tova e 6-to,pogledni i TI/intermaidaire/5,6,7,8,/Mislia,che tvoeto e 5-to.Sashto taka mislia,che ne se plashtat nikakvi dop. taksi prosto sme otlogeni ,tova e mnogo dobar var
ant i
ne se otchaivai,niama da im se dadem tolkova lesno!Nali taka!
Posnimi L.S.
amigo

Мнение от amigo »

Kakvo e L.C?Zashto Panorama,be, Deca?Kakvi sa tia niva i smetki?Takmo misleh,che shte si pochinem niakoi dryg den,a to pritesnenia snachale!
amigo

Мнение от amigo »

SINNA,a koga smiatash da im otgovorish i imash li info kakvo se slychva na tova vtoro povikvane?
Аватар
nt

Мнение от nt »

Vergie написа:nt,
izpratix Vi lichno saobshtenie s malko info. Dano da Vi e ot polza.
Не съм получил за съжаление... :(
може да ми пишете и на е-маил : nt@mail.bg
DCS-15.5.2005
19.12.06 тел. ин-ю OK
24.01.07 приети в Б-щ
28.04.07 баркодове
08.05.07 мед.
17.05.07 мед. OK
03.07.07 пок. за виза
28.07.07 ВИЗА
todor++

Мнение от todor++ »

Скъпа, Л.С. значи "лично съобщение". Виж бутончето отдолу! И си виж в пощенската кутия - може да имаш съобщение, да те чака и да вика прочети ме! :lol: :wink:

Айде късмет на второто интервю!
Ще ви стискаме палци!
bravo

Мнение от bravo »

1 naistina Intermediaire otgovaria na Panorama 2, v neia , kakto i dr. Panorama / 1 i 3/ , ima po 4 modula, t.e. intermediaire module 1 =na 5to nivo.

Tai kato nai-mnogo tejat fr kult. centar, aliansa i icheseto, poslednoto e akredirirano ot centara, a te karat po Panorama, zatva i kanadcite tui iskat, da znaiat vse pak 200h primerno na kakvo realno otgovariat.

edno e da u4i6 po savremenna metodika, savsem drugo po u4ebnika na baba mi ot 30tte godini.
amigo

Мнение от amigo »

Nie sme s preporaki za -niveau intermediaire-module 3-koe nivo e tova spored Panorama,che ne moga/?/ da smetna!?
bravo

Мнение от bravo »

7 mo nivo.
amigo

za nivoto

Мнение от amigo »

Blagodaria!Shte ia mislim ytre na kafeto!A kolko sesii ima v godinata,mejdy drygoto?Ili tia,koito sme varnati za poveche Frenski ne ni kasaiat tezi dati,v koeto se samniavam!
Pishete,spodelete,edva li sme edinstvenite,na koito tolkova mnogo neshta ne sa im iasni!
Аватар
nt

Обобщение

Мнение от nt »

След забиването на сървъра в събота се опасих че съм загубил тази тема .. СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ на тези които отстраниха проблема. Като видях вчера колко стар архив е възтановен и ми причерня!! :) Благодаря ви момчета и момичета от bgcanada.com! Този форум е изклютелно ценен за мен и много други...

Така да обобщя до момента, какво съм разбрал:
- Този документ ми дава време мак. 12 месеца, да науча френски по Панорама до "Intermediare - module 1" т.е. до 5 ниво по док. за селекция
- искат резултат от изпит след като съм минал това ниво.
- от опита на другите си личи, че може да ме викат лично, но може и по телефона да се проведе проверката на знанията ми. Т.е. така нареченото второ интервю, ще е само за проверка на френски и не зависи от това да ли има сесия или не... Очаквам още публикации или лич. съобщения по това от препатили.

Кофти е, че в моя град няма Алианс и сега трябва да търся начин за изкарване на изпит при тях. Нямам никаква възможност да прехождам за уроците. Тези които са минали по тоя път да дават предложения :)

Благодаря на всички които си направиха труда да ми пишат.
DCS-15.5.2005
19.12.06 тел. ин-ю OK
24.01.07 приети в Б-щ
28.04.07 баркодове
08.05.07 мед.
17.05.07 мед. OK
03.07.07 пок. за виза
28.07.07 ВИЗА
Заключено