sh-sh-shkeeembe chorba
Ivet, признай си че се обърка. Туй все едно да кажеш, че производството на антибиотици е проста работа.Ivet написа:Я да кажа! Шкембе чорбата е ПРОСТА чорба! Кво толкова я засуквате!
Хората живот спасяват с едно шкембе (пача, агнешка супа и други силни антиалергени от тази група - действат отпускащо на нервната система, разрешават мигновено проблемите със зрението и кръвното налягане, да се прилагат сутрин в комбинация със студена бира).
Не е толкоз проста работа да изпиеш едно кило ракия и после като те налегне невярна болест да се лекуваш с лекарство второ качество.
Ааа, да си имаме уважението, хай наздраве!

«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
Ивет може би искаше да каже, че готвенето на шкембе чорба е проста работа и да не го увъртаме толкова, което си е самата истина
Поне три пъти сме я дъвкали тази тема с подробни рецепти, изчаквах да видя дали някой ще си спомни, но явно шкембе чорба е популярна само като име навяващо спомени
Изглежда че от над 4000 потребителя тук, малко са готвачите, та дори и да се касае само за една "проста чорба".
Към основната рецепта посочена от Ивет, слагам и език, например 1 шкембе и 2 езика или 2 шкембета и 3 езика в херметическа тенджера за около 40-50 мин. Освен това брашно си изисква малко с червения пипер за запръжката, така се харесва на повечето хора, иначе стои съвсем като чорба. Останалото са подправки и това е всичко. Наистина е много просто, но достатъчно вкусно!

Поне три пъти сме я дъвкали тази тема с подробни рецепти, изчаквах да видя дали някой ще си спомни, но явно шкембе чорба е популярна само като име навяващо спомени

Изглежда че от над 4000 потребителя тук, малко са готвачите, та дори и да се касае само за една "проста чорба".
Към основната рецепта посочена от Ивет, слагам и език, например 1 шкембе и 2 езика или 2 шкембета и 3 езика в херметическа тенджера за около 40-50 мин. Освен това брашно си изисква малко с червения пипер за запръжката, така се харесва на повечето хора, иначе стои съвсем като чорба. Останалото са подправки и това е всичко. Наистина е много просто, но достатъчно вкусно!
"FJ не е направена за хора с тънки портфейли, търсещи икономичност, а за тези на които живота им е по-ценен от икономисана цистерна бензин."
Powered by A++ групата
Powered by A++ групата
- Ivet
- Обратна връзка:
с200, въобще няма да оборвам казното от теб! Абсолютно си прав! Особено след две кила ракия!Хората живот спасяват с едно шкембе

Под ПРОСТА имах предвид, че лесно се прави. Щот като видях оная ми ти рецепта, дето си я постнал се почувствах, все едно ще приготвям френски ордьовър за каталога на “Мишлен”:lol:

Let it go...
Ivet, той френския ордьовър интересен, ама я да изпият 1 бутилка мастика, че да ги видя тогаз как ше се лекуват с домати и зехтин 
Също мисля, че трябва да се обърне внимание на следните лекарства от същата група, както следва:
- Агнешка чорба (намира се комплект, че и не е замразен даже)
- Телешка глава в шкембе (агнешки съм виждал тука, за телешките не знам)
- Свински чревца на скара, както и на фурна (ше видим тая работа, пусто в нашто село все араби държат карантиите и свинското не ги влече)
- Пача (трябва се найдат бузите, уши и крака дал господ)
- Пилешки дреболии (туй за не много болни хора със слаби нерви)
- Рибешка чорба (тука навлизам в непозната област, ама знам че трябват към 7 вида риба
)
При наличието на толкоз широкоспектърни антибиотици срамота е да се разболява човек. Пазете здравето, то е ваше!

Също мисля, че трябва да се обърне внимание на следните лекарства от същата група, както следва:
- Агнешка чорба (намира се комплект, че и не е замразен даже)
- Свински чревца на скара, както и на фурна (ше видим тая работа, пусто в нашто село все араби държат карантиите и свинското не ги влече)
- Рибешка чорба (тука навлизам в непозната област, ама знам че трябват към 7 вида риба

При наличието на толкоз широкоспектърни антибиотици срамота е да се разболява човек. Пазете здравето, то е ваше!
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
А докато се чака да свари някое от горните лекарства, може да се предприеме спешно предварително лечение със зелева чорбаc200 написа: - Агнешка чорба (намира се комплект, че и не е замразен даже)
- Рибешка чорба (тука навлизам в непозната област, ама знам че трябват към 7 вида риба![]()

Obey gravity ... It's the law!
леле,това яде ли се?c200 написа: - Агнешка чорба (намира се комплект, че и не е замразен даже)
- Рибешка чорба (тука навлизам в непозната област, ама знам че трябват към 7 вида риба)

Радвай се че жена ти не е виетнамка например, че тогава щеше да си мечтаеш за тези неща, наместо кучешко...Guinness написа:леле,това яде ли се?![]()
В такива моменти се чуствам щастлив,че жена ми е вегетарианка
![]()
![]()

"FJ не е направена за хора с тънки портфейли, търсещи икономичност, а за тези на които живота им е по-ценен от икономисана цистерна бензин."