Тест за шофьорска книжка в Квебек
Da, tuk na toja adres http://www.dimitrov.us/autoeval choveka perfectno e obisanil kak da se sdobiesh sas komputarnia variant na izpita i da si go instalirash.
Mini gi vsichki varianti na vaprosite (testovete) i nema da imash nikakav problem.
Razlikite s istinskite vaprosi sa nishtozni.
Izpita e fasul !
Uspeh!
Mini gi vsichki varianti na vaprosite (testovete) i nema da imash nikakav problem.
Razlikite s istinskite vaprosi sa nishtozni.
Izpita e fasul !
Uspeh!
-
- Обратна връзка:
И аз да кажа нещо, нали оня ден минах практическия изпит.
За диска, верно е че има два диска, единия по-новото издание май има и теория вътре, а стария е само със въпросите. Общо са 611 или 610, и са по раздели Code de sécurité, Signalisation, Clаsse 5.
Имаше и комбинации от въпросите, нещо като на изпита за да проверите знанията си, и да видите дали успявате да покриете минимума или не.
Според мен е добре да се нау4ат въпросите по гореспоменатите 3 раздела, а не само комбинациите. На изпита има разлики, не само в 30% както е писал КПетров, ами доста повече от 30%. Но различията са минимални, като се чете добре въпроса и се внимава, нещата стават.
За теорията, аз карах в Лонгьой, и времето беше кофти, валеше дъжд много, което от една страна беше добре щото нямаше нито "питони" нито колоездачи и почти никакво движение.
Успех на захваналите се с това, и дано не почнат пак със стачките, аз до колкото чух е възможно пак да имат стачки. Ако това е вярно, може да почнат някъде към 12.10, ама дано не съм прав.
За диска, верно е че има два диска, единия по-новото издание май има и теория вътре, а стария е само със въпросите. Общо са 611 или 610, и са по раздели Code de sécurité, Signalisation, Clаsse 5.
Имаше и комбинации от въпросите, нещо като на изпита за да проверите знанията си, и да видите дали успявате да покриете минимума или не.
Според мен е добре да се нау4ат въпросите по гореспоменатите 3 раздела, а не само комбинациите. На изпита има разлики, не само в 30% както е писал КПетров, ами доста повече от 30%. Но различията са минимални, като се чете добре въпроса и се внимава, нещата стават.
За теорията, аз карах в Лонгьой, и времето беше кофти, валеше дъжд много, което от една страна беше добре щото нямаше нито "питони" нито колоездачи и почти никакво движение.
Успех на захваналите се с това, и дано не почнат пак със стачките, аз до колкото чух е възможно пак да имат стачки. Ако това е вярно, може да почнат някъде към 12.10, ама дано не съм прав.
Sorry, ша ма извиняваш, ама не разбирам какво общо има ТЕОРИЯТА, която си карал в Лонгьой, и дъжда, и питоните?Svilko написа:За теорията, аз карах в Лонгьой, и времето беше кофти, валеше дъжд много, което от една страна беше добре щото нямаше нито "питони" нито колоездачи и почти никакво движение.
По-добре малък ум, отколкото голям цирей!
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Свилко, може ли малко повече информация за практическия изпит?Svilko написа:И аз да кажа нещо, нали оня ден минах практическия изпит.
Как става сега записването за него? Гледам, че има възможност за записване онлайн, но има изискване да си канадски гражданин. Въпреки всичко ти приема заявката. Как беше при теб?
А с кола на СААК ли беше, или с твоя? И плаща ли се за кола на СААК, какви са цените и таксите?
Благодаря ти!

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!