Резултатите в Торонто

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Логично резултатът да е такъв, видяхте какво направиха СДС, разориха държавата, и сега е логично да е това положението.
Най-много за България немислите ли, че направи царското правителство последните години, колкото и трудно да е, да контролираш ограбена държава.
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Tutankamon написа:Логично резултатът да е такъв, видяхте какво направиха СДС, разориха държавата, и сега е логично да е това положението.
Най-много за България немислите ли, че направи царското правителство последните години, колкото и трудно да е, да контролираш ограбена държава.
Да бе, ограбена, а царя въобще не си присвои некое и друго имотче (пък и тея покрай него и те останаха сигурно с празни ръце) :lol: И кво точно направи за България царското правителство (освен да увеличи потока на емигрантите :lol: )
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Браво на хората, в Торонто явно мислят с главите си.
За разлика от БГ...
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Ти кво си мислиш, че царя е опрял до имотчета и пари ли!
Малееееееееее, неказваш нищо за предишните, дето продадоха всичко и изнесоха пари от България. Да неговорим, че злоупотребиха и с чужди пари, и също информацията ти явно е изкривена, че потока на имигрантите се утрои още по времето на сините, които изгониха хората от държавата, като ги оставиха без работа, като закриха страшно много работни места. Защо не говорите за това, какво стана с тези всички българи, които останаха по онова време без работа, кажете де.
Така като наблюдавам, царя не е закривал предприятия, и не е гонил никого, икономическото наследство пробъди хората. А как се гради ново, като се започва отначало, нестава бързо нали. Погледнете назад, и вижте за 13 години какво направиха предишните, и какво наследи правителството на царя, и какво направи той, и вие да бяхте на неговото място какво бихте направили, като вие започвате да градите наново.
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

Браво Tutankamon!Другарят Костов срина с един замах предишното ми работно място и НИКОГА!НИКОГА!АМА НИКОГА няма да гоподкрепя!Единствената ни алтернатива е Симеон да остане премиер,защото нито със Станишев нито с Доган като премиер биха ни пуснали в Европа,а както знаете всичко се контролира от САЩ.А там ,точно в САЩ той има лоби.
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Няма смисъл да спорим, щом те кефи "царя", твое право, само недей ни надувай главите какви добрини е сторил за България - всеки си има тиква на раменете и сам ще си прецени.
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Аз мислия, че Симеон е единствената личност, която заслужава внимание в политическата среда.
А и както виждам се ползва с уважението на харата от цял свят. И мисля, че той ще е най-полезен и нужен на България в този труден за нея момент.
Защо само българите мразим личност като Симеон, какво лошо той направи на българите. Задайте си този въпрос, и ще видите, че ние българите сме варварско племе, което самоизяжда себе си.
Това не е добре, това доведе България до това положение сега, сама тя да неможе да се осъзнае на къде сме. Жалко е, но е това положението.
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Нямам никакво намерение да надувам на никой главите, с това което изразявам като мнение, нито да агитирам никой, но погледнете реалността в очите.
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Whatever dude, а сега може ли да спреш с полит-агитацията ? Добре че дойде цивилизования козел от Мадрид да ни оправи нас, варварското племе...
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Аз казах вече, че неагитирам никой, а изразявам мнение, но ще се съобразя и с твоето.
Не си заслужава да ти опунирам, щото виждам, че нещо се дразниш от факта, че се изразяват мнения, които не съответстват на твоето.
Както ти каза, /всеки си има тиква на раменете/, да си преценява сам.
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Не, не се дразня на различни мнения, просто ми е писнало да ми обясняват кое как е с назидателен тон. Сори че приех личното ти мнение за агитация. Peace :smokin: :beer:
huba

Мнение от huba »

Ето резултатите на гласовете на българите в чужбина:

http://2005izbori.org/results/1-32.html
"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

:beer:
kaleko

Мнение от kaleko »

bateto написа:Айде сега Ботев и Левски са ви виновни-53 проц. избирателна активност.Къде са сега Ботев и Левски да видат какво mършаво стадо са останалите 47.Тия дето не гласуваха с наказателна цел ,кого наказаха ,тия дето пак ще се вихрят из парлаmента или себе си за пореден път ,щото циганите,турците,червените бабички и коmунистичеслите ченгета и тяхните протежета и родове гласуваха под строй и,наказаха вас и вашите родители.
Много точно го каза бате.Това според мен са едни от най-важните избори в най-новата история на България да не кажа и най-важните. Този парламент ще ни вкарва в Европа(в което аз лично започнах да се съмнявам) поради тази причина пуснах и темата "За бога братя гласувайте". Явно е, че никой не ме чу, или са малко тези които чуха. Царя направи чудеса да накара хората да са по активни. Реклами, томболи и пак нищо. Българския лъв е дълбоко заспал и ето ти и резултата. Ами какво да ви кажа май ще се моля по-бързо да идват визите и чупка. Българския народ още един път доказа, че не е готов за демокрация. "Народа си заслужава управниците".
БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ
Това е лично мое мнение, не ангажирам никого с него.
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
Аватар
bliasaka
Блясъчко Мечтателник

Мнение от bliasaka »

Гледам избирателната активност в ТО и се чудя как може да има хора тук,които да гласуват за комунистите. :? Хем си в Канада,хем искаш комунисти на власт.Еба ти кво просто говедо трябва да си да го направиш.
Заключено