Резултатите в Торонто
-
Да бе, ограбена, а царя въобще не си присвои некое и друго имотче (пък и тея покрай него и те останаха сигурно с празни ръце)Tutankamon написа:Логично резултатът да е такъв, видяхте какво направиха СДС, разориха държавата, и сега е логично да е това положението.
Най-много за България немислите ли, че направи царското правителство последните години, колкото и трудно да е, да контролираш ограбена държава.

-
Ти кво си мислиш, че царя е опрял до имотчета и пари ли!
Малееееееееее, неказваш нищо за предишните, дето продадоха всичко и изнесоха пари от България. Да неговорим, че злоупотребиха и с чужди пари, и също информацията ти явно е изкривена, че потока на имигрантите се утрои още по времето на сините, които изгониха хората от държавата, като ги оставиха без работа, като закриха страшно много работни места. Защо не говорите за това, какво стана с тези всички българи, които останаха по онова време без работа, кажете де.
Така като наблюдавам, царя не е закривал предприятия, и не е гонил никого, икономическото наследство пробъди хората. А как се гради ново, като се започва отначало, нестава бързо нали. Погледнете назад, и вижте за 13 години какво направиха предишните, и какво наследи правителството на царя, и какво направи той, и вие да бяхте на неговото място какво бихте направили, като вие започвате да градите наново.
Малееееееееее, неказваш нищо за предишните, дето продадоха всичко и изнесоха пари от България. Да неговорим, че злоупотребиха и с чужди пари, и също информацията ти явно е изкривена, че потока на имигрантите се утрои още по времето на сините, които изгониха хората от държавата, като ги оставиха без работа, като закриха страшно много работни места. Защо не говорите за това, какво стана с тези всички българи, които останаха по онова време без работа, кажете де.
Така като наблюдавам, царя не е закривал предприятия, и не е гонил никого, икономическото наследство пробъди хората. А как се гради ново, като се започва отначало, нестава бързо нали. Погледнете назад, и вижте за 13 години какво направиха предишните, и какво наследи правителството на царя, и какво направи той, и вие да бяхте на неговото място какво бихте направили, като вие започвате да градите наново.
- estoyanova
- Обратна връзка:
Браво Tutankamon!Другарят Костов срина с един замах предишното ми работно място и НИКОГА!НИКОГА!АМА НИКОГА няма да гоподкрепя!Единствената ни алтернатива е Симеон да остане премиер,защото нито със Станишев нито с Доган като премиер биха ни пуснали в Европа,а както знаете всичко се контролира от САЩ.А там ,точно в САЩ той има лоби.
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
-
Аз мислия, че Симеон е единствената личност, която заслужава внимание в политическата среда.
А и както виждам се ползва с уважението на харата от цял свят. И мисля, че той ще е най-полезен и нужен на България в този труден за нея момент.
Защо само българите мразим личност като Симеон, какво лошо той направи на българите. Задайте си този въпрос, и ще видите, че ние българите сме варварско племе, което самоизяжда себе си.
Това не е добре, това доведе България до това положение сега, сама тя да неможе да се осъзнае на къде сме. Жалко е, но е това положението.
А и както виждам се ползва с уважението на харата от цял свят. И мисля, че той ще е най-полезен и нужен на България в този труден за нея момент.
Защо само българите мразим личност като Симеон, какво лошо той направи на българите. Задайте си този въпрос, и ще видите, че ние българите сме варварско племе, което самоизяжда себе си.
Това не е добре, това доведе България до това положение сега, сама тя да неможе да се осъзнае на къде сме. Жалко е, но е това положението.
-
-
-
Много точно го каза бате.Това според мен са едни от най-важните избори в най-новата история на България да не кажа и най-важните. Този парламент ще ни вкарва в Европа(в което аз лично започнах да се съмнявам) поради тази причина пуснах и темата "За бога братя гласувайте". Явно е, че никой не ме чу, или са малко тези които чуха. Царя направи чудеса да накара хората да са по активни. Реклами, томболи и пак нищо. Българския лъв е дълбоко заспал и ето ти и резултата. Ами какво да ви кажа май ще се моля по-бързо да идват визите и чупка. Българския народ още един път доказа, че не е готов за демокрация. "Народа си заслужава управниците".bateto написа:Айде сега Ботев и Левски са ви виновни-53 проц. избирателна активност.Къде са сега Ботев и Левски да видат какво mършаво стадо са останалите 47.Тия дето не гласуваха с наказателна цел ,кого наказаха ,тия дето пак ще се вихрят из парлаmента или себе си за пореден път ,щото циганите,турците,червените бабички и коmунистичеслите ченгета и тяхните протежета и родове гласуваха под строй и,наказаха вас и вашите родители.
БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ
Това е лично мое мнение, не ангажирам никого с него.
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!