Къде го получи това възпитание, в пионерската организация или в духовната академия?thriller написа:доброто ми православно възпитание се гневи от постове като твоя
Ми тогава сам кажи к'ъв си и за к'во се бориш.thriller написа:ivandaman
ей пич,смени си дилъра
религиозен фанатик е баба ти
мноо си зле
ми радвай се тогава - ето в България си и сте останали най-хубавите хора тамthriller написа:roumensp
Преди време един известен български политик каза,че в БГ имало много некачествен човешки материал.Обаче тъй като гледам и доста такъв се е изнесал от БГ.Но такъв е кръговрата на живота.Проблема е как да подготвя децата си за сблъсъка с ненаситната човешка простотия?Ти ги възпитаваш в едни морални и етически норми обаче навън виждат друго и така се заражда новият некачествен човешки материал.Както вече виждам без значени дали в БГ или Канада.Поправиме ако греша.
Не знаех, че има такива.thriller написа:Преди време един известен български политик каза ...
Като ги дадеш за осиновяване.thriller написа:Проблема е как да подготвя децата си за сблъсъка с ненаситната човешка простотия?
Дефинирай некачественthriller написа:roumensp
Преди време един известен български политик каза,че в БГ имало много некачествен човешки материал.Обаче тъй като гледам и доста такъв се е изнесал от БГ.Но такъв е кръговрата на живота.Проблема е как да подготвя децата си за сблъсъка с ненаситната човешка простотия?Ти ги възпитаваш в едни морални и етически норми обаче навън виждат друго и така се заражда новият некачествен човешки материал.Както вече виждам без значени дали в БГ или Канада.Поправиме ако греша.
Напротив, лошия материал остава в България и се вайка че целия свят му е виновен, а хубавия се странства някъде по света с цел някой да го оцени.thriller написа:Преди време един известен български политик каза,че в БГ имало много некачествен човешки материал.Обаче тъй като гледам и доста такъв се е изнесал от БГ
LOL..thriller написа:ivandaman
ей пич,смени си дилъра
религиозен фанатик е баба ти
мноо си зле
Много се кефя като предизвиквам подобни чувства у някои индивиди.thriller написа:roumensp
Ще се въздържа да коментирам от уважение към многото интелигентни за разлика от тебе съфорумци и разбира се от уважение към администраторите на този сайт.Иначе в съзнанието ми напира една мисъл за жената която те е родила,ноооо...ти си знаеш.
thriller написа:Californian
Тва не се отнася за теб бе.Ти си явно си зевзек в което няма лошо.Честно казано дори благородно ти завиждам за дестинацията в която се намираш.Калифорня ми звучи доста по-добре от студения Монреал.