Някой От Канада Може Ли Да Ми Подаде Ръка ?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
thriller
Изгонен от форума

Re: Някой От Канада Може Ли Да Ми Подаде Ръка ?

Мнение от thriller »

ivandaman

:fubar: ей пич,смени си дилъра ;) религиозен фанатик е баба ти :lol: мноо си зле :fubar:
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

thriller написа:доброто ми православно възпитание се гневи от постове като твоя
Къде го получи това възпитание, в пионерската организация или в духовната академия? :rofl:
thriller написа:ivandaman

:fubar: ей пич,смени си дилъра ;) религиозен фанатик е баба ти :lol: мноо си зле :fubar:
Ми тогава сам кажи к'ъв си и за к'во се бориш.
thriller
Изгонен от форума

Мнение от thriller »

roumensp

Преди време един известен български политик каза,че в БГ имало много некачествен човешки материал.Обаче тъй като гледам и доста такъв се е изнесал от БГ.Но такъв е кръговрата на живота.Проблема е как да подготвя децата си за сблъсъка с ненаситната човешка простотия?Ти ги възпитаваш в едни морални и етически норми обаче навън виждат друго и така се заражда новият некачествен човешки материал.Както вече виждам без значени дали в БГ или Канада.Поправиме ако греша.
Аватар
Californian

Мнение от Californian »

thriller написа:roumensp

Преди време един известен български политик каза,че в БГ имало много некачествен човешки материал.Обаче тъй като гледам и доста такъв се е изнесал от БГ.Но такъв е кръговрата на живота.Проблема е как да подготвя децата си за сблъсъка с ненаситната човешка простотия?Ти ги възпитаваш в едни морални и етически норми обаче навън виждат друго и така се заражда новият некачествен човешки материал.Както вече виждам без значени дали в БГ или Канада.Поправиме ако греша.
ми радвай се тогава - ето в България си и сте останали най-хубавите хора там :devil:

Остави ни да си говорим другите - лошия маТриал
ето аз и си кефя на Анхели-то много :inlove:
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

thriller написа:Преди време един известен български политик каза ...
Не знаех, че има такива.
thriller написа:Проблема е как да подготвя децата си за сблъсъка с ненаситната човешка простотия?
Като ги дадеш за осиновяване.
thriller
Изгонен от форума

Мнение от thriller »

Californian

Тва не се отнася за теб бе.Ти си явно си зевзек в което няма лошо.Честно казано дори благородно ти завиждам за дестинацията в която се намираш.Калифорня ми звучи доста по-добре от студения Монреал.
Аватар
azzura

Мнение от azzura »

Дефинирай некачествен
http://www.youtube.com/watch?v=3moLkjvhEu0" onclick="window.open(this.href);return false;
thriller
Изгонен от форума

Мнение от thriller »

roumensp

Ще се въздържа да коментирам от уважение към многото интелигентни за разлика от тебе съфорумци и разбира се от уважение към администраторите на този сайт.Иначе в съзнанието ми напира една мисъл за жената която те е родила,ноооо...ти си знаеш.
Аватар
martatabs
Модератор

Мнение от martatabs »

thriller написа:Преди време един известен български политик каза,че в БГ имало много некачествен човешки материал.Обаче тъй като гледам и доста такъв се е изнесал от БГ
Напротив, лошия материал остава в България и се вайка че целия свят му е виновен, а хубавия се странства някъде по света с цел някой да го оцени.
Аватар
ivandaman
Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA

Мнение от ivandaman »

thriller написа:ivandaman

LOL.. :) ..

Това ми напомня на един виц където едно детенце питало един възрастен.

- Хей Дядо колко ти е часа?
При което възрастният се засегнал..
- Кой е дядо бре? Баба ти е дядо.
Последно промяна от ivandaman на Вто Фев 22, 2011 4:23 pm, променено общо 3 пъти.
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

Ще се въздържа да коментирам от уважение към многото интелигентни за разлика от тебе съфорумци и разбира се от уважение към администраторите на този сайт.Иначе в съзнанието ми напира една мисъл за жената която те е родила,ноооо...ти си знаеш.
Много се кефя като предизвиквам подобни чувства у някои индивиди. :rofl:
Аватар
azzura

Мнение от azzura »

Не знам ама, зелената гора и той пушеше същата чубрица като трилър :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=3moLkjvhEu0" onclick="window.open(this.href);return false;
thriller
Изгонен от форума

Мнение от thriller »

azzura

Кога ти почерна г*за,кога стана каладжия?Голем канадец стана и ти :lol:
Аватар
Californian

Мнение от Californian »

thriller написа:Californian

Тва не се отнася за теб бе.Ти си явно си зевзек в което няма лошо.Честно казано дори благородно ти завиждам за дестинацията в която се намираш.Калифорня ми звучи доста по-добре от студения Монреал.

Трилър и ти кефиш - аз с удоволствие мога да кажа- че пиша в няколко форума - но този най-много
ми харесва заради невероятно хубавите хора тук и ти и румен-ивандиман-анхелито и всичките
ви харесвам много - само малко не харесвам - че на този кредор(бдс-а на фонетиката е ок) нещо не му работи запетайката - и пиша тирета вместо запетайки :@

А за Калифорния не завиждай - завиждай на наистина богатите хора живеещи в наистина хубавите квартали - те наистина са по-добре от навсякъде в Канада - но разделението тук е огромно за разлика от Канада и ако си гледал филма Заразно зло с Мила Йовович - е същото е тук
само че от бездомни хора - като армия са и са навсякъде
Имай предвид че 45милиона от населението на америка е на помощи и купони за храна - представи си сам колко е това - и те няма да отидат повечето в Мейн или Уисконсин да са бездомни
а ще отидат по южните щати-което си е съвсем логично :(
thriller
Изгонен от форума

Мнение от thriller »

Californian

Не знам пич имам агенти в Сиатъл,Чикаго и Ню Йорк тоест в северните щати.Не се оплакват,харесва им.Имам едни в Маями те пък отвориха бар и също са добре.Но пък факт е,че социалната политика на Канада е много по-добра от щатската.Иначе филма с Мила съм го гледал и четерите части и.....така казано не ми изглежда добре.
Заключено