Документи Букурещ - Пролет 2011
Re: Документи Букурещ - Пролет 2011
За първи път в тази тема има такова мълчание. Никой нищо не споделя. Имам чувството, че умората от чакането вече взима връх. Хайде някой да се похвали с нещо!! 

-
- Напуснал форума
warthog написа:За първи път в тази тема има такова мълчание. Никой нищо не споделя. Имам чувството, че умората от чакането вече взима връх. Хайде някой да се похвали с нещо!!
Нашата покана сме си я поръчали за Коледа

Още нямаме ОК

Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
Вини Джоунс
И ние така. Чакаме този коледен подарък. След това една българска нова година както ние си знаем, а след това през март бегом на тръстиката. 

Малко остана
, аз очаквам скоро добри новини, и края на чакането. Всеки момент ще се раздвижат от посолството, така го чувствам 

"Повечето истински провали се дължат на ограничения, които хората си поставят сами, в собствените си умове." Н.Х.
Те чакат да дойдат празниците, за да може ефекта да е по голям. На нас миналата година поканата ни дойде на 31 декември следобед, точно за новогодишен подарък 
Търпение, успех и скорошно приключване на процедурата на всички!

Търпение, успех и скорошно приключване на процедурата на всички!

аз се смея , но и аз чакам . Дано да имаме всички коледен подарък от букурещци

23.04.2010 - 17.12.2011
Процедура : 1 година, 7 месеца, 24 дни
Процедура : 1 година, 7 месеца, 24 дни
Някой скоро да е получавал медицински, че аз започвам вече 8ми месец чакането им?
Варианта да са се загубили по пощата го изключвам.
Варианта да са се загубили по пощата го изключвам.
Manchester United Football Club
Хубавото за едни е че си чакат поканите за визи
има и такива като нас които си чакат мед.
на кратко всеки чака нещо
успех на всички и дано по скоро да имаме повод да си кажем 

В официалният сайт към нашият статус е добавено- Medical results have been received. Дано това да означава скорошна покана?
-
Здравейте!
Мислех, че няма да ми се налага да се включвам вече по този проблем,но...
Изпратих документи до Букурещ на 22.07.11и не съм получила баркодове. Писах email на 18.10.11, но и на него не съм получила отговор.Прочетох, че на email-ите отговарят други служители не офицерите разглеждащи досиетата,но знаете ли дали има срок, в който да отговорят и възможно ли е изобщо да не го направят? Да пиша ли нов email? Без баркодове мога ли да разбера дали досието ми се разглежда?

Мислех, че няма да ми се налага да се включвам вече по този проблем,но...
Изпратих документи до Букурещ на 22.07.11и не съм получила баркодове. Писах email на 18.10.11, но и на него не съм получила отговор.Прочетох, че на email-ите отговарят други служители не офицерите разглеждащи досиетата,но знаете ли дали има срок, в който да отговорят и възможно ли е изобщо да не го направят? Да пиша ли нов email? Без баркодове мога ли да разбера дали досието ми се разглежда?

На мен също до момента не са ми отговаряли на мейли, но проблема е вече в скороста на обработката... в смисъл една част от хората върви по-бързо при други по-бавно... тук вече говорим и за доза късмет. А за досието не се притеснявай все някога ще му дойде реда за разглеждане, аз чакам моето досие да бъде разгледано от началото на Април но този момент още не е дошъл а и не се знае кога ще дойде... напоследък станаха доста объркани нещата.
[quote="mufc"]
И ние чакаме от началото на май месеци медицинските док. и никакво движение до сега. Да вземем да мръднем до букурещ ?Какво ще кажеш ?
И ние чакаме от началото на май месеци медицинските док. и никакво движение до сега. Да вземем да мръднем до букурещ ?Какво ще кажеш ?
Два пъти съм ходил и знам какво ще ми кажат... "Досието ви чака на опашка да му бъде поставена първоначална отценка" или с други думи още не сме ви отворили досието.
Преди 3 седмици бях там за последно и не смятам в скоро време да си губя времето като знам че няма да ми ги дадът без да са ми разгледали досието.
Имай предвид че има дни в , които не допускат външни хора в посолството.
Виж по-назад в тази тема съм описъл за ходенията ми до Букурещ.
Далеч съм от идеята че нарочно се бавят.
За едни процедурата върви в нормални срокове... за други нещата зациклиха... това са фактите.
Преди 3 седмици бях там за последно и не смятам в скоро време да си губя времето като знам че няма да ми ги дадът без да са ми разгледали досието.
Имай предвид че има дни в , които не допускат външни хора в посолството.
Виж по-назад в тази тема съм описъл за ходенията ми до Букурещ.
Далеч съм от идеята че нарочно се бавят.
За едни процедурата върви в нормални срокове... за други нещата зациклиха... това са фактите.
Освен че днес е една интересна дата - 11.11.11, ще я запомня и с още едно хубаво нещо - отварям пощата, и...голямо пликче с медицинскитеее.

16.03.11 - интервю
11.11.11 - покана за медицински
28.06.12 - покани за визи
03.08.12 - визи
27.08.12 - полет
11.11.11 - покана за медицински
28.06.12 - покани за визи
03.08.12 - визи
27.08.12 - полет
Честито escape,
Хареса ми това, защото знаеш, че съм на опашката след теб