Иво, наистина е тъпо, че още нямате акюзе. Но може пощите да са го изгубили...Ivo_wind написа:karelia79 написа:Минчев, Минчев, и на мен това ми е дертът напоследък... Пак сме изтеглили късата клечка... Още парите не са ми удържали, а на хората с чекове - даже и октомврийски са им ги удържали...
Karelia , Karelia , ako твоята клечка е къса , то явно нашето си е направо тресчица. Нашите документи ги получиха във Виена на 27.05.11. Една седмица преди да ни изтече чека , го осребриха 9.11.11. От изтеглените пари до сега минаха 4 месеца и все още няма акюзе!
Забавяне на accusee -то
Re: Забавяне на accusee -то
Seul on peut aller plus vite, mais ensemble on peut aller plus loin.
Полет - 16.06.2014 г.
Полет - 16.06.2014 г.
Дано не съм права, но според мен е почти сигурно, че писмото се е изгубило. Проучете доколкото е възможно какви са ги свършили от бг пощи. То акюзето с него и без него, но за по-нататък е притеснително...
Успех!
Успех!
-
Не съм сигурен, че тук е правилното място. Ако има любопитни. Надявам се информацията да бъде полезна.
Линк към инфо сесия проведена в Киев на 28.02.2012 с имиграционен офицер.
Линк за сваляне : http://dox.bg/files/dw?a=6ba873a873"
Линк към инфо сесия проведена в Киев на 28.02.2012 с имиграционен офицер.
Линк за сваляне : http://dox.bg/files/dw?a=6ba873a873"
Здравейте! Хайде и аз да се похваля. Днес ми пристигна акюзето.
На 9-ти март са ми изтеглили парите от кредитната карта. На същата дата е подписан и документа от Елиан Госе, а днес писмото ме чакаше на пощенската кутия.
Моля, който има достъп до статистиката да ме добави. Предварително благодаря!

Честито за вас! Отбелязани сте в статистиката.razorman написа:Здравейте! Хайде и аз да се похваля. Днес ми пристигна акюзето.На 9-ти март са ми изтеглили парите от кредитната карта. На същата дата е подписан и документа от Елиан Госе, а днес писмото ме чакаше на пощенската кутия.
Моля, който има достъп до статистиката да ме добави. Предварително благодаря!
![]()

и ние имаме нещо като акюзе по пощата
) ето го:
Madame,
Nous accusons reception de votre `Demande de certificat...` et vous en remercions.
Malheureusement nous avons ete informe que votre paiment par carte de credit a ete refuse.
....
....
Aucune demande de renouvellement ne sera accepte par courriel. Vous devez absolument renvoyer votre nouveau formulaire par voie postale a l'adresse suivante.
Ministere de l'Immigration et des Communautes culturelles
Direction de l"Immigration economique - Europe de l'Est
285 rue Notre-dame Ouest 4e etage
Montreal /Quebec/ H2Y 1T8
Canada
и пише, че не приемат запитвания по телефона по съображения за конфиденциалност.
извинявам се за липсата на ударения - не съм си сложила фр клавиатура още.
не са успели да дръпнат парите от картата, защото банката е сложила блокаж на част от сумата та сега погасихме и пращам отново картовите детайли
пак от Елиан Госе е и нашето писмо

Madame,
Nous accusons reception de votre `Demande de certificat...` et vous en remercions.
Malheureusement nous avons ete informe que votre paiment par carte de credit a ete refuse.
....
....
Aucune demande de renouvellement ne sera accepte par courriel. Vous devez absolument renvoyer votre nouveau formulaire par voie postale a l'adresse suivante.
Canada
и пише, че не приемат запитвания по телефона по съображения за конфиденциалност.
не са успели да дръпнат парите от картата, защото банката е сложила блокаж на част от сумата та сега погасихме и пращам отново картовите детайли
Виена изпратени - 03.08.2011
Акюзе - 12.03.2012
Искане за TCFQ - 24.09.2012
TCFQ 30.11.12
Писмо изчакване на покана за интервю - 24.01.13
интервю - 16.09.13/9.30
Акюзе - 12.03.2012
Искане за TCFQ - 24.09.2012
TCFQ 30.11.12
Писмо изчакване на покана за интервю - 24.01.13
интервю - 16.09.13/9.30
- jasmin_veni
Честити акюзета на razorman и liuliak
Сега пък и по телефона не приемат запитвания
Добре де, ако имаш въпрос къде пишеш, къде се обаждаш? В мейлите, които изпращат в отговор на запитванията от сайта, пише че не дават инфо по мейла, пак заради съображния за сигурност.
Какъв остава начинът за комуникация, тогава?

Сега пък и по телефона не приемат запитвания

DSC Виена - 03.06.2011г.
Интервю - 09.09.2013г.,Успешно
Изпратени/получени в Сидни - 09.10.2013/15.10.2013
Полет - 26.05.2014г.

Полет - 26.05.2014г.
Просто запразняват хората,времето им изтича.Идва края на март месец.Сигурно ще разпратят акюзета на всички,които са подали документи до началото на декември и това ще е от офиса във Виена.jasmin_veni написа:Честити акюзета на razorman и liuliak![]()
Сега пък и по телефона не приемат запитванияДобре де, ако имаш въпрос къде пишеш, къде се обаждаш? В мейлите, които изпращат в отговор на запитванията от сайта, пише че не дават инфо по мейла, пак заради съображния за сигурност.
„Вроденият порок на капитализма е неравното разпределение на благата. Вродената добродетел на социализма е равното разпределение на лишенията.” Уинстън Чърчил
Още от самото начало си наехме пощенска кутия в централна поща Пловдив, но акюзе така и не дойде. Интересното е, че в тази кутия получавам и едно месечно списание, което за сега си идва редовно.Началото на тази година пуснах едно пробно писмо и то пристигна без проблеми.Писах писмо до Виена , до Монреал отговорът беше добре познатия автоматичен шаблон.Идея си нямам какво мога да проуча в пощата.Най вероятно лелката ще ми каже, момче щом го няма писмото значи не е дошло при нас.Поне да знаех дали от Виена са ми изпращали нещо............. Е добре да предположим, че акюзе няма да получим , какво по сигурно да предприема за да не се изгуби и предстояща покана за интервю? Единственото, което се сещам е да сменя патрона на наетата от нас пощенска кутия.Jidja написа:Дано не съм права, но според мен е почти сигурно, че писмото се е изгубило. Проучете доколкото е възможно какви са ги свършили от бг пощи. То акюзето с него и без него, но за по-нататък е притеснително...
Успех!
27.05.2011 - Vienne
- jasmin_veni
Не знам, до колко ще съм полезна, но когато ние имахме проблем с пощенската кутия, говорих с майката на моя приятелка, която работеше в администрацията на Бг пощи.
Каза ми, да си подам молба в офиса на тяхната администрация в София, зад министерство на Земеделието (по спомен казвам), близо до площад Македония. Трябва да се отиде на място, да се подаде молба да ти опишат всички писа, влезли в Бг до този адрес.
При нас не се наложи аз да ходя, защото пощенският клон си пое отговорността и направи справката вместо мен. После смениха патрона.
Виж при вас какви са опциите за такава справка.
Можеш да поискаш да се смени патрона за твоя сметка и само ти да си имаш ключ.
Каза ми, да си подам молба в офиса на тяхната администрация в София, зад министерство на Земеделието (по спомен казвам), близо до площад Македония. Трябва да се отиде на място, да се подаде молба да ти опишат всички писа, влезли в Бг до този адрес.
При нас не се наложи аз да ходя, защото пощенският клон си пое отговорността и направи справката вместо мен. После смениха патрона.
DSC Виена - 03.06.2011г.
Полет - 26.05.2014г.

Полет - 26.05.2014г.
Благодаря ти много jasmin_veni за полезния съвет! Ще се разходя да проверя, пък дано има резултат.jasmin_veni написа:Не знам, до колко ще съм полезна, но когато ние имахме проблем с пощенската кутия, говорих с майката на моя приятелка, която работеше в администрацията на Бг пощи.
27.05.2011 - Vienne
Много благодаря!fenomeno написа:Честито за вас! Отбелязани сте в статистиката.

Благодаря!jasmin_veni написа:Честити акюзета на razorman и liuliak![]()

Интересно адреса май не е Виена
Някой май беше казал че си измислям история със местенето на офиса и давам грешно инфо

liuliak написа:и ние имаме нещо като акюзе по пощата) ето го:
Madame,
....
....
Canada
-
Днес получих писмо по пощата, в което ме уведомяват, че не са успели да дръпнат парите от картата ми. Предполагам, че няма да е проблем да им пратя банков чек за всеки случай?
uncontrollable написа:Днес получих писмо по пощата, в което ме уведомяват, че не са успели да дръпнат парите от картата ми. Предполагам, че няма да е проблем да им пратя банков чек за всеки случай?
ооо честито душа!!! Разконсперирах те аз набързо:-)
DCS Vienne - 09.11.2009
Visas - 19.01.2011
Arrivee au Quebec - 22.03.2011
Visas - 19.01.2011
Arrivee au Quebec - 22.03.2011