Какво е заплащането в Канада

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Публикувай отговор
Аватар
John Smith

Re: Какво е заплащането в Канада

Мнение от John Smith »

roumensp написа:Но това е само при положение, че личността зад ника "pathfinder1" е реална. Правописът му и стилът му на изразяване някак си не се връзват с тези, които биха се очаквали от човек с 2 висши образования.
Той каза, че няма значение какви. И на мен ми изглеждат на две специалности от спортната академия. :rofl:
Wise men don't need advice. Fools won't take it.
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

John Smith написа: В България съм правил същото, като първо ме разпитваха като крадец, после дойдоха трима да си го вземат, все едно съм им скроил клопка. Жалка история.
Tова е смешно наистина, след като се прибереш в канада и си спомняш, предполагам.
На мен пък какво ми се случи, още се чудя да се смея ли или да плача, но няма да се обиждам, те не са виновни че са такива |( ...
Купувам си дезодорант рол-он Dove от супера, на другия ден имам нахалството да си го сложа в чантата и да вляза в същия магазин. Купуваме какво купуваме, на излизане вратата започва да пищи, един як батко любезно, но категорично ме хваща за лакета :o и ми предлага да си прегледам чантата, като наднича наполовина в нея, явно освен да не избягам го е страх и да не съм Худини и да се отърва от плячката преди да я е видял. ОК, попадаме на ролл-она, той и продавачката го грабват доволно и ме изглеждат мръсно. Че е купен от там не повярваха много, отидоха да му сравнят баркода с наличността :clap: ... Незнам какво установиха, че никой не е откраднал друг за мой късмет или че точно този явно е платен, но ми го върнаха с досада и махнаха с ръка в стил "Аре, бягай ..." Няма извинявай, няма прощавай :lol: ...
Така че ако ще някой сюприйм дистрикт генералисимус мениджър да дойде тука, според мен не от нулата а от под нулата трябва да започне. Има много да учи.
Циганите - на Сатурн !
Аватар
John Smith

Мнение от John Smith »

Айде, айде! Откраднала си го и сега се оправдаваш. :lol:
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Ами в тая жега полудех, без парфюм не издържах и минутка повече :rofl: ...
Циганите - на Сатурн !
Аватар
Marto

Мнение от Marto »

anxeli написа:
John Smith написа: В България съм правил същото, като първо ме разпитваха като крадец, после дойдоха трима да си го вземат, все едно съм им скроил клопка. Жалка история.
Tова е смешно наистина, след като се прибереш в канада и си спомняш, предполагам.
На мен пък какво ми се случи, още се чудя да се смея ли или да плача, но няма да се обиждам, те не са виновни че са такива |( ...
Купувам си дезодорант рол-он Dove от супера, на другия ден имам нахалството да си го сложа в чантата и да вляза в същия магазин. Купуваме какво купуваме, на излизане вратата започва да пищи, един як батко любезно, но категорично ме хваща за лакета :o и ми предлага да си прегледам чантата, като наднича наполовина в нея, явно освен да не избягам го е страх и да не съм Худини и да се отърва от плячката преди да я е видял. ОК, попадаме на ролл-она, той и продавачката го грабват доволно и ме изглеждат мръсно. Че е купен от там не повярваха много, отидоха да му сравнят баркода с наличността :clap: ... Незнам какво установиха, че никой не е откраднал друг за мой късмет или че точно този явно е платен, но ми го върнаха с досада и махнаха с ръка в стил "Аре, бягай ..." Няма извинявай, няма прощавай :lol: ...
Така че ако ще някой сюприйм дистрикт генералисимус мениджър да дойде тука, според мен не от нулата а от под нулата трябва да започне. Има много да учи.
Миналото лято в България седим група хора дето не се бяхме виждали от 15 години. Една дето живее в Ирландия от 10тина години въодушевено разправя как в предишния ден в банката една служителка съвестно ѝ върнала незнамсиколко стотин лева (не помня забравила ли ги беше или какво). Втрещих се от реакцията на тези на масата, които още живеят в България - направо в хор всички заключиха че оная (банковата служителка) сигурно са я били спипали да краде и само заради това била върнала парите. :o
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

anxeli написа:Ами в тая жега полудех, без парфюм не издържах и минутка повече :rofl: ...
Разглезила се си на канадски магазини с климатик лятото и отопление зимата. Друго си да влезеш и продавачката да седи с шубата и ръкавиците, щото чорбаджията не му се плащат едно 200-300 лева отгоре за нормално отопление :D
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

Аз пък се учудвам, че са сложили пищялка на нещо дето струва 4-5 долара.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Да, ами и къде беше, не беше никъде по него, то беше с форма на капка едно такова, гладко отвсякъде. Изображение
Трябва да е било вътре, както и да е повече не посмях да излизам с него, а затова го купих, идиотщина |(.
Циганите - на Сатурн !
Аватар
John Smith

Мнение от John Smith »

Това е нямало пищялка. Гепила си нещо друго, но не са го намерили. :lol:
speedy

Мнение от speedy »

Пасивните RFID-та струват центове и може да се залепят под етикета, например.

Ша крадете, а? Що не им даде дезодорантчето? Може на тях да им е трябвало повече, отколкото на теб!
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Еми после защо не ми звъня вратата, а :!: ?
Дезактивирали са го по някакъв начин.
Какво друго можех да взема :D, само хранителни стоки, шампоани и дезодоранти имаше. Тук на френското сирене - парче за $5-6 гледам завиват чипче под етикета, защо да няма в дезодорантчето :geek: ?
Европейска логистика, хич не са ларж, значи :lol: ...
Циганите - на Сатурн !
Аватар
John Smith

Мнение от John Smith »

anxeli написа:Еми после защо не ми звъня вратата, а :!: ?
Щото не им се е занимавало повече с теб и не им е било удобно да те питат къде скри краставицата. България е в ЕС все пак, а европейците са тактични хора. Ще се сетиш ти за "Европата", като ти подвикне касиерката в No Frills с български управител. :lol:
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

Имало е пищялка, но е паднала при употребата не по предназначение :D , така че потърси.
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Джийзъс, на теб каквото да ти покажат пак "онова" предназначение ще му намериш :?: ... Къде е ябълката да те прати при Фройд :call:.
Циганите - на Сатурн !
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

anxeli написа:Джийзъс, на теб каквото да ти покажат пак "онова" предназначение ще му намериш :?: ... Къде е ябълката да те прати при Фройд :call:.
Простак та дрънка!
Публикувай отговор