John Smith написа: В България съм правил същото, като първо ме разпитваха като крадец, после дойдоха трима да си го вземат, все едно съм им скроил клопка. Жалка история.
Tова е смешно наистина, след като се прибереш в канада и си спомняш, предполагам.
На мен пък какво ми се случи, още се чудя да се смея ли или да плача, но няма да се обиждам, те не са виновни че са такива

...
Купувам си дезодорант рол-он Dove от супера, на другия ден имам нахалството да си го сложа в чантата и да вляза в същия магазин. Купуваме какво купуваме, на излизане вратата започва да пищи, един як батко любезно, но категорично ме хваща за лакета

и ми предлага да си прегледам чантата, като наднича наполовина в нея, явно освен да не избягам го е страх и да не съм Худини и да се отърва от плячката преди да я е видял. ОК, попадаме на ролл-она, той и продавачката го грабват доволно и ме изглеждат мръсно. Че е купен от там не повярваха много, отидоха да му сравнят баркода с наличността

... Незнам какво установиха, че никой не е откраднал друг за мой късмет или че точно този явно е платен, но ми го върнаха с досада и махнаха с ръка в стил "Аре, бягай ..." Няма извинявай, няма прощавай

...
Така че ако ще някой сюприйм дистрикт генералисимус мениджър да дойде тука, според мен не от нулата а от под нулата трябва да започне. Има много да учи.