Всеки си знае най-добре за себе си и аз уважавам твоя избор да се върнеш в БГ. Ти за разлика от някои от пишещите на тоя форум поне си знаел какво искаш и как да го постигнеш.

Много лично ги вземаш нещата.roumensp написа: Колкото и да ви е неприятно на някои тук, Ванкувър винаги е бил и ще бъда в челната петица на най-предпочитаните градове в света. Поне за тия, за които гроздето не е кисело ...Приказките за "цигански махали" ги запази за някой дето няма представа за к'во става дума ... една чисто индийска махала изглежда по-чиста и по-поддържана от махала в Бояна, това ти го гарантирам.
Изобщо и не мисля че имаш, това не беше отговор на нещо написано от теб.Kan_Tangra написа:Много лично ги вземаш нещата.
Нямаме против Ванкувър нищо. Винаги е било опция. Може би ако нямаше чак толкова много китайци, щях да го избера. Кой знае.
Ма иди, аз дори ти го препоръчвам, да съм казвал обратното ?Kan_Tangra написа:При равни други условия, обаче, що да не ида в Калфирния, примерно? Да предположим, че визата не ми е проблем и мога да се прежаля да живея няколко години със несигурен статут. Да предположим предпочитам калифорнийския климат пред ванкувърския?
И то не че на там съм тръгнал, но чисто хипотетично!
Ха, ха, аз не искам да се налагам нито в Цюрих, Женева, Русе, Варна или София - там съм бил и не ми е харесало. Ако си забравил аз съм имигрант и от там съм дошъл. За Колоrадо не се безпокой има КЪДЕ да работя там, но и това не ми харесва - въпрос на предпочитания и за щастие моите не са като твоитеnewcomer написа:roumensp написа:В последно време Европа е залята от емигранти, масово почнаха да строят и огради (последния 'хит' е Унгария). Високи данъци, пренаселеност, ЕС диктува дори как да си отглеждате кокошките ... за екскурзия е супер, но за живот - не, мерси, и с топ не можеш ме мръдна от Северна Америка.
Всеки си знае най-добре за себе си и аз уважавам твоя избор да се върнеш в БГ. Ти за разлика от някои от пишещите на тоя форум поне си знаел какво искаш и как да го постигнеш.[/quot
така е румба
по някой път малко спекулирам като казвам,че канада е рай за некадърниците
но истината е ,че може би за някои е по лесно да се наложат и уважавам техния избор
и давам пример за истинската конкуренция където са напълно беззъби
например представяш ли си как пумпи би се реализирал професионално в цюрих или виена
той например в колорадо няма позиции,камо ли в софия или женева и ходи да стърже зъбите на нейтив в нанавут
но въпреки това не му представлява трудност да се изживява като безкрайно успешен
в което нищо лошо няма стига да не се натрапва което не му се отдава
на теб не ти правя разбор,само изказвам разсъждения
myhata II написа:Румба, ти що за "специалист" си ?roumensp написа:Хм ... Доколкото забелязвам участието ти в темата се изразява предимно в спорове с мен и Танграта, но щом искаш ще те оставя на спокойствие да им обясниш за реализацията си в Щатите. Чао от мен.
pumpy написа:Ха, ха, аз не искам да се налагам нито в Цюрих, Женева, Русе, Варна или София - там съм бил и не ми е харесало. Ако си забравил аз съм имигрант и от там съм дошъл. За Колоrадо не се безпокой има КЪДЕ да работя там, но и това не ми харесва - въпрос на предпочитания и за щастие моите не са като твоитеnewcomer написа:roumensp написа:В последно време Европа е залята от емигранти, масово почнаха да строят и огради (последния 'хит' е Унгария). Високи данъци, пренаселеност, ЕС диктува дори как да си отглеждате кокошките ... за екскурзия е супер, но за живот - не, мерси, и с топ не можеш ме мръдна от Северна Америка.
Всеки си знае най-добре за себе си и аз уважавам твоя избор да се върнеш в БГ. Ти за разлика от някои от пишещите на тоя форум поне си знаел какво искаш и как да го постигнеш.[/quot
така е румба
по някой път малко спекулирам като казвам,че канада е рай за некадърниците
но истината е ,че може би за някои е по лесно да се наложат и уважавам техния избор
и давам пример за истинската конкуренция където са напълно беззъби
например представяш ли си как пумпи би се реализирал професионално в цюрих или виена
той например в колорадо няма позиции,камо ли в софия или женева и ходи да стърже зъбите на нейтив в нанавут
но въпреки това не му представлява трудност да се изживява като безкрайно успешен
в което нищо лошо няма стига да не се натрапва което не му се отдава
на теб не ти правя разбор,само изказвам разсъждения
И BTW от теб положителна оценка не очаквам, по простата причина, че презираш евреите и си ми го заявявал в очите. Да не говорим пораженското ти поведение да се откажеш и да се върнеш под благовидния предлог, че ще си "въртиш синджирката". Когато човек се провали и предаде, най-малкото което се очаква от него е да е съдник доколко успели са останалите около него.......
Тоя е като латерна, баси: "Що ходиш да вадиш зъби на индианците в нанавут, та що ходиш?!"newcomer написа: ма се чудя толкова ли не ви стигат приходите от него да си обслужвате милионния кредит та ти се налага да ходиш да вадиш зъби на индианците в нанавут,навместо да си стоиш до жената и мексиканските секретарки по цял ден да ти носят кафето и да ти викат си сеньор
Темата ми е интересна, но се опитвам да избягвам да се включвам защото нямам практически опит от САЩ. След година проучване на място на възможностите за реализация в Сан Диего до Сан Франциско не видях нищо по-добро от вече отдавна постигнатото от мен в Канада освен очевидно по-добрия климат и засега се отказах. За други най-вероятно ще е обратното и ще си заслужава усилието.pumpy написа:Батката, понеже невероятно се е реализирал и в Канада и в Щатите, е невероятно компетентен по всякакви въпроси и е първа манджа мерудия и в тази тема - no comments