Павел написа:Трол, само се чудя, кой ти е внушил че си забавен? Като те чета, дрънчи на изчукани лагери, дали щото не са японски, не знам.
Павел аз не се прая на забавен! А се забавлявам!
С твоите постове, а не с теб!
В горецитирания ти пост всяко изречение е един бисер! Колите не се делят на американски и японски, а на хубави и на лоши!Хората са като колите! Не се делят на плешиви и българи, а на интересни и тъпи!Слушах по едно монреалско радио един 25 годишен пич твърдеше, че книжките за шофиране трябва да се изземват след 42-48 годишна възраст! Така, че има много хора, които не уважават останалите и си мислят, че понеже те са връхта на сладоледа, то другите трябва да умиргат!Такива хора дори не се опитват да се сравняват с другите! Те просто ги осъждат по някакъв признак! Впрочем множеството признаци, по които съдят останалите доста добре ги описва тях самите.Май просто се страхуват от сравнението.
Аз съм човек толерантен!
Разрешавам ти, да не ми четеш постовете! Ако продължава да ти дрънчи, проблема не е в моя телевизор!
А и не съм внушаем!

В заключение, отново искам да споделя, че участието ми в настоящата тема е изключително с развлекателна цел, но не на теб.А на мен! Ако и ти пътем си се забавлявал, ще се радвам!