emili_vn Благодаря ти,че пак се заигра с мен!
Токлова съществени кандидатури пишещи ти на лични ,а ти тук с мен да се заиграваш,бива ли така?
Я кротко и гледай от веселата страна!
Напрво отвори едно бюро за консултации в Монтреал,няма да сбъркаш!
Ти май нещо се дразниш и на други образовани,нахъсани и с много инфо доста по-различно от неоспоримите ти данни.
Кой ти каза,че ти разполагаш с достоверна информация!
Това,че форум те е определил за един вид гуру и познавач не означава нищо.
И на мен на лични ми пишат притеснени хора.Притеснени от теб и от още няколко човека,но не го правя достояние!
Притеснени от сроковете на самата процедура.
А тези хора,които ти искат съвети:
Какво да правя? на финала преди интервютата не звучат сериозно и ти ги искат защото най-вероятно няма кой да им изкара езиковите тестове.
Както и да е!
Нали искате демокрация и свобода на словото?Но ако не приемате различните,каква демокрация е това?
Пак не разбрах на база на какви статистически данни пишете,че сесията е успешна?
А и моля
модаратора както ми направи на мен забележка вчера да направи забележка на тази жена,която дръзна да загрози така оптимистичният пейзаж с думата
"майната му"
Но за мен може нали?Аз не съм
emili_vn и не съм защитен от някакъв невероятен труд тук,който заслужава доживотен орден?
А и да те познават толкова много хора....и да ти знаят личната информация

едва ли е добра идея особено там!Защото там пък започваме да се търсим за някакви услуги и т.н.Вярвай ми!От познанството си с мен можеш да имаш само полза!Никой не иска да се разболява,но се случва....А когато работиш и в топ 10 на търсените професии като Генетика ,вярвай ми ще ви трябвам!В съседните теми никой не ми е написал,че съм черноглед!Я влез в темата за Визите и прочети как за една допълнителна снимка колко хора са написали
:Ужас! и прочее.Прочети аз какво съм написал
Как в самата Квебекарска страница хората ни поздравяват,а само тук има черногледство....Може би проблемите са при вас?
За мен не мисли!Само знай,че професията ни е такава,че рано или късно всички се озовават при нас!В медицинските среди всички сте равни!