Пак за кебапчетата
Пак за кебапчетата
Къде може да се купи кебапчета /вкусни /и суджук/да не е правен предния ден/.
"В живота не винаги можем да имаме това, което искаме,но нищо не се знае"
Re: Пак за кебапчетата
Pri Boby, v Plaza cote des neigesSote написа:Къде може да се купи кебапчета /вкусни /и суджук/да не е правен предния ден/.
- Дякон Игнатий
ami otivate v Plaza cote des neiges i slizate dolu po eskalatora, ima mnogo bufeti..shte tursish tozi, na koito pishe Bistro, mislia,4e se pada tretia po-red i tam shte vidish..zagovori na bulgarskiSote написа:Yulia,day mi adresa na Boby za da gi opitame

- Дякон Игнатий
За бозата Ани има, недей да говориш наизустanito написа:ignat dikovsky написа:А мазни банички с извара искате ли????
ISKAMEEEEs boza! Ako ti kaja, 4e towa e edno ot malkoto ne6ta koito mi lipswat tuk...Drugite sa ot sa6tia sort

- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Игнате, Игнате...ignat dikovsky написа:Ех, Ани,Ани колко мъка има на тая земя![]()
Нали знаеш къде свършва Ориента
Българската кухня за разлика от сегашната обективна действителност си е много хубава...само че за да го разбереш, трябва да видиш и двете страни на медала...
Като дойдеш тук, ще разбереш...
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Iwane -stra6no si praw. Kak ne im se wqrwa na xorata ot BG za wanesta ot toq rod.
ka ne mogat da ozenqt towa koeto imat . no kato doidat tuka ste razberat. i mi e mnogo 4udna 4owe6kata priroda -zasto trqbwa dtaka da se slu4wa?
da ozenisch nesto edwa sled kato go izgubisch.
Ignate - sega ti e smeschno -ama waprosa e seriozen-az si pora4ax luteniza-w Ca ima ot de da se kupi -ama w De nqma-ta kato mi qe donesoxa -se radwax kato mako dete.
no wsi4ko s wremeto si.
ka ne mogat da ozenqt towa koeto imat . no kato doidat tuka ste razberat. i mi e mnogo 4udna 4owe6kata priroda -zasto trqbwa dtaka da se slu4wa?
da ozenisch nesto edwa sled kato go izgubisch.
Ignate - sega ti e smeschno -ama waprosa e seriozen-az si pora4ax luteniza-w Ca ima ot de da se kupi -ama w De nqma-ta kato mi qe donesoxa -se radwax kato mako dete.
no wsi4ko s wremeto si.
De bretodor73 написа: За бозата Ани има, недей да говориш наизустима я у наше село,

Taia banica 6te ia iziadem, kakto i mnogo drugi dotogawa, ama ot onezi maznite s izwarata NIAMAAAAtodor73 написа: а за баницата знам една форумничка, която прави страшни баници ... сещаш се нали, поне е обещала за другата коледа да я направи

Обичам да преча
-
- Sneji
- Най-любезен форумец
Хе хе, те индийците ако знаеш как миришат - ако се паднеш до някой в автобуса, пред задушаването ще предпочетеш да слезеш.eva-vet-eva написа:С тая ваша тема-хем съм си още в Бг икато прочетохме с мъжа ми-беж към най близкото място с шкембе чорба и кюфтета/Тромпета-пловдивчани го знаят/И сега и 2мата миришем на чесън
К`во ще правим като дойдем в Ка?