свидетелство за съдимост-САЩ

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
vessi

свидетелство за съдимост-САЩ

Мнение от vessi »

здравеите на всички!минахме интервюто успешно.подготвяме документите за Букурещ но имаме проблем.Аз сам титуляра бях вав САЩ за 6 месеца 2001-ва.Разбрах че трябва да изпратя свидетелство за съдимост и от там.Аз в момента съм си в Б-я .как става това от тук.И трябва ли ми наистина след като там съм била точно и само 6 месеца .Правил ли е някой нещо подобно и как?
Благодаря ви предварително!
Аватар
Koko

Re: свидетелство за съдимост-САЩ

Мнение от Koko »

vessi написа:здравеите на всички!минахме интервюто успешно.подготвяме документите за Букурещ но имаме проблем.Аз сам титуляра бях вав САЩ за 6 месеца 2001-ва.Разбрах че трябва да изпратя свидетелство за съдимост и от там.Аз в момента съм си в Б-я .как става това от тук.И трябва ли ми наистина след като там съм била точно и само 6 месеца .Правил ли е някой нещо подобно и как?
Благодаря ви предварително!

Виж тази стара тема, виж също из архивите, особено Архив 3
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... %C0%D9+usa
Boris Tonev

Police certificate ot U.S.

Мнение от Boris Tonev »

Zdraveite i ot men.

Az sashto imam podoben problem, no razlikata e che az vse oshte se namiram v Shtatite. Znae i sluchaino niakoi kade triabva da otid i da se sdobia s tezi certificati - docolkoto razbiram za 2 - Police certificate i FBI Certificate - dostatachno li e daotida do mestnata polizia ili triabva da hodia i do office na FBI. Shte sam mnogo blagodaren ako niakoi moze da mi dade informazia po tozi vapros
Заключено