Ama mnogo se vpriagate
Vsichko deto sum pisal sa vpechatlenia,derejeto v Bg vsichki si go znaem,no kato priviknesh na drugo i tova ti pravi vpechatlenie kato go vidish otnovo
A ne e samo kusura na BG toaletni,jeni,prodavachki
Cialostno e palna tragedia vav vsiaka edna sfera
Edna opredelena kasta ot hora jivee neobespokoiavano v razkosh i dosta pari i ogramna masa ot hora obslujvash personal s niski zaplati,a cenite ne mi se govori v Bg che sa po skapi ot Winnipeg
Hrana,drehi,tok,benzin,t.n. v Canada sa po evtini
S zaplata ot 8$ na chas v Winnipeg ste jiveesh 10 pati po dobre ot zaplata v Plovdiv kakvato i da e ot srednite zaplati
A zaplata ot 8$ na chas e samo start i imash perspektivi za poveche,ak ne te marzi,a v BG perspektivi nulevi
Edinstvenoto koeto e ostanalo v BG e da ima kupon i hora s dusha,a ne zombita

Za tezi temi za Bg stanaha golemi drami,ima takiva koito mnogo sa mi se vpregnali i sarditi sas zasegnato samochustvie,ima drugi koito v l.s. ili po ICQ sa saglasni s pisaniata.Jeni koito sa bili po chujbinite se saglasiavat sas vsichko napisano,vkluchitelno i za BG jenite i deistvitelnosta
Pak vi kazvam,vsichko e vpechatlenia,a ne kritika
Az si obicham BG,s radost sum tuka,na kanadcite samo hubavi neshta za Bg sum im govoril,ama sto kato vidia neshto deto ne mi haresva i vsichki poludiavate.Ami tova e deistvitelnost be hora i kato ste v Bg ne q vijdate,no ne samo az,no i chujdencite go vijdat tova loshoto i ni misliat za cigani
Az i za Canada dosta negativno sum pisal,ama nikoi ne se vpriaga taka
obeshtavam vi sega kato se varna v Canada da napravia edno ese sa tamoshnata deistvitelnost