drifter написа:Вие от Пловдив не се оплаквайте
С това слънце в момента едва ли е под -5
В момента не знам колко е точно но сутринта в 9.30 беше -18.
Иначе то и слънцето си хапе А ти да не би да си ни на гости, та си информирана за слънцето?!?
Mdaaa - kato gledam mai pak pravilno sum se orientirala. Ei go na - doidoh v Canada i vremeto se ochovechi...V Bulgaria stud! Ne hodete tam, hora!
Posle shte mi razpraviat te - v Montreal bilo mnogo gadno vremeto...Ako vi e sega! -29 v Sevlievo...To tuk nie sme imali samo 2-3- dena s takiva temperaturi...
Егати студа! :smhair1: Тая сутрин гледам... антифриза станал на каша... гумите наполовина меки... и как иначе, като съм ги помпил есента при +25 а сега е -толкова. Изстъргах леда от стъклата отвън и запалих... после изстъргах леда и от вътрешната страна на стъклата... докато стигна до работа двигателя загря но термостата така и не включи към парното... :nenam: ето това е, викам си, 99-та причина де се преместя в топлия Монреал!
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
Валди значи вече си с канадски експирианс .На мен пък преди две зими една сутрин гумите на колата ми бяха станали квадратни,толкова се бяха изкривили от студа,стигнах само до сервиза.През ноща беше ударило -45 без фактор вятър,влага както тука ги мерят.Друг път ми се е случвали да немога да отлепя от место,гумите се заварили за асфалта .Абе весела картинка ,но тая зима е направо рай,вчера гледам едни местни младежи слязоха да заредят по бермуди и потници.
Вече ви завеждам там в Монреал-у нас в Бг-то продължава да е зима -Ей с`я казаха по ТВ-то,че в Севлиево-34 било.Занесохте хубавото време в Кан,за нас не остана Затова и ние ще идваме/скоро,надявам се/
Абе, хубаво си беше временцето досега - едно такова топличко, слънчице и пр.,обаче какво стана - дойде N667 в България и донесе студа. С какво го докара бе приятелю, че толкова много. Май-май, ми се струва, че всичко е умишлено - да си стоим на топличко да пийваме ракийка и винце - лошо няма...
Хайде да свикваме отсега !