Вчера, 15.10.2003г. получихме дългоочакваното писмо от Букурещ за изпращане на паспортите за визи!!!
Е, събрахме се (с писмото де)!
Искрено се надявам това наше писмо да повлече крак за всички наши приятели, чакащи писмото.
Търпението се възнаграждава!
Утре ще се видим и ще празнуваме!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
4estito, Ivane!!! Nai-setne!!! 4e ve4e mi be6e stanalo savestno, pravihte medicinski mnogo predi mene, a vi zabaviha vizite. Pra6tai barzo pasportite i po4vai da tarsi6 hubavo debelo iake!!! I pii pove4e 4e tam bila gadna
ЧЕСТИТО Иване, на теб и твоето семейство!!!
:partytime: :partytime: :partytime:
Трасирай пътя,.....пък после свиркай за координатите!!! :partysmiley::partysmiley: :partysmiley:
Благодаря ви приятели!
До утре за идващите на срещата и доскоро на останалите!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Super, mnogo se radvam, chestito i vi jelaia barzo pristigane na canadka zemia. A utre molia ti se i za men da udarish niakolko biri, che sam zajadnialaaaa.....
Mani, kato doidesh, shte vidish!!!
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
На добър път...дано Канада е това което си търсил...пък ако не е...че какво толкова- дошъл, видял...променил... но да знаеш от сега...загорката тука е скъпа...много скъпа...обаче пък за това има Молсън или Блу...