има ли хора които не са получили баркодове

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
stanimirsh

има ли хора които не са получили баркодове

Мнение от stanimirsh »

Здравейте,
На 19.11.2004 след интервюто изпратихме документи. До този момент не сме получили баркодове. Изпратихме 5 e-mail-a, и fax без резултат. Два пъти говорих с Баховска. Първия път ми каза, че е възможно да са изгубени по пощата и да и звънна след 1 седмица. Втория път ми провери по рожд. дата и име каза, че още няма нищо и да и звънна след 1 седмица, попитах я дали поне може да каже дали документите са ни там. Тогава вече тя се разкрещя и аз се извиних и и пожелах приятен ден. Какво да правя?
stanimir
fanny
Обратна връзка:

да, има

Мнение от fanny »

Ние пратихме докуметите на 20-ти ноември, там са ги получили на 27.11.2004г. Получихме си само обратната разписка - баркодове нямаме още. Прочетох за хора, които си получавали баркодовете заедно с медицинските... Пратих 4 имейла, но не ми отговориха нищо. Като направим 3 месеца ще звъня на Баховска да я питам за медицинските...
Чакането си е чакане....
stanimirsh

Мнение от stanimirsh »

fanny,
Явно само ние с теб сме така и KPetrov беше споменал, че е имал подобен проблем, но се е оправил. Но звъненето в Букурещ не помогна. Баховска ми каза, че от ноември много досиета не са обработвани.
Взе да ми се изчерпва търпението :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
fanny
Обратна връзка:

Мнение от fanny »

дано да е така-да не са обработени още... само да не вземат да ни ги забравят под някоя купчина... че искаме лятото да летим ....
има хора, пуснали след нас докумети и получили баркодове, значи не им е много силно оправданието за забавянето.. ама както и да е, ще чакаме, щото сме безсилни
Заключено