Samo za uto4nenie
pod graf.gizainer imam predvid-hudojnik rabote6t sas
po-razprostranenite dizainerski programi svarzani sas predpe4atna podgotovka,Ta vaprosat mi be6e sa6testvuvat li takiva reklamni agentzii koito nabirat podobni hora ta ako 6te parvona4alno da im nosiat pismata???Niakoi pita6e po nagore za ezika ami sas angliiskiia se opraviam sas frenskia ne 4ak tolkova .
Ima li grafi4en dizainer rabote6t v Monreal?
И аз за такива неща си мислех, като чуя графичен дизайнер, ама после значи темата се отклонила, съжалявам за което. (ама не съм аз виновнаhghjghjgj написа:Samo za uto4nenie
po-razprostranenite dizainerski programi svarzani sas predpe4atna podgotovka,Ta vaprosat mi be6e sa6testvuvat li takiva reklamni agentzii koito nabirat podobni hora ta ako 6te parvona4alno da im nosiat pismata???Niakoi pita6e po nagore za ezika ami sas angliiskiia se opraviam sas frenskia ne 4ak tolkova .

Обичам да преча
- bis
- Обратна връзка:
Abe i az si misleh che pitash za grafichen dizainer v istinskiq smisul, ama izchakah vse pak umnicite da porazsyjdavat.hghjghjgj написа:Samo za uto4nenie
Znachi reklamni agencii sustestwuvat no sa s po niakolko choveka.
Golemi firmi po princip niama. I obstoo vzeto se vurshi i drugata rabota v atelieto ne samo na komputura.
V obiavite za rabota kato prochetesh iskat majka si i basta si - purvo collège infographie, poznaniqa - izbroeni vsichki sustestvuvasti grafichni programi. A i zaplashtaneto v tozi sektor ne e visoko, obiavite koito izlizat naj-visoko sum vidiala 14$ na chas.
Za ezicite - za Montreal iskat i dvata ezika, dokato za ville de Quebec samo fr. Ama e otnositelno , zavisi.
Az se biah totalno otchaiala za tazi oblast i se chudeh kakvo da ucha stoto kato niamash suotvetnia collège koito iskat - zabravi .......
Obajdam se, predlagam se - nisto.
Dokato v edin stastliv moment niakoj ej taka me potursi, pratila sum ne pomnia koga CV, nakara me da narisuvam nesto na komputura i me vze.
Za poveche info mi prati lichno suobstenie.
Само човек, който рабира нещо изцяло, може да го обясни така, че друг да не може да го разбере.
/Нобелов принцип на Рудини/
/Нобелов принцип на Рудини/