DA PROVERIA DALI SUM RAZBRAL
Ombudsman, takiva balgari, koito da davat pari na prevodach za sledvaneto si ne znam. Ako nyakoy drug se seshta za takiva da kazhe. I ot lichen opit znam, che sled COFI i bez prevodach mozhesh da si napravish pismenite raboti, i to za visoki ocenki. Razbira se, s cenata na golemi usiliya, ama mislya, che tova e normalno. Ako nyakoy razchita che za 10 meseca mozhe da nauchi ezika perfektno, che i s profesionalnata lexica, yavno nyama mnogo opit s chuzhdi ezici. Vsichko e vapros na mnogo trud i povechko vreme.
Съгласна съм с теб за езика и принципа, survivor. Не може да се научи език за 10 месеца, а трябва дълги години да се работи върху него. А дали КОФИ ти дава основата за едно университетско образование ... аз лично се съмнявам, пак от личен опит.
Но за българите и плащането на писмените работи - знам прекалено много хора, а можете да попитате и Евгения от Ванкувър колко работи й се пращат по мейл и се плаща на брат й в Монреал. :idea: Добричък, не се стягай, за Университета на Лавал съм чувала поне 2-ма българи, които правят същото.

da jivee balkanskia mantalitet
Blagodaria na vsi4ki,koito dobronamereno i jasno mi otgovoriha!
Ako niama kakvo konkretno i novo da napi6ete po-dobre ne pi6ete!
Zaiajdaneto po mejdu si go ostavete na li4ni suob6tenia!!!
A i ne me probvaite i men

Ako niama kakvo konkretno i novo da napi6ete po-dobre ne pi6ete!
Zaiajdaneto po mejdu si go ostavete na li4ni suob6tenia!!!

A i ne me probvaite i men

DOBRI4UK( ne go durpaite za op6kata)
Re: e basi maikata
Kato edna ot ville de Quebec: Merci!dobri4uk написа:
BTW:
SPEZIALNI POZDRAVAI ZA VILLE DE QUEBEC
Ti maj si ni haresal i 6te ni udostoi6 s prisaediniawaneto si, a?

Za prewodite: wsi4ki, koito u4at tuk (BG-ta) w uniw. sa sled KOFI (s 2 izklu4enia) i ne znam nikoj da polzwa prewoda4. Usluga ot priatel-frankofon za korekcii na napisanoto - da , no za prewodi - tc. Razbira se, mnoooogo e trudno. Po4ti niama wreme da spi6.
Обичам да преча
А аз пък освен въпросите и травай дю сесион /общо 3/ имам и изпит на средата на сесията и в края на сесията - 4 въпроса за 1 час - писмен отговор в час /не в къщи/. Ще пиша, ако се справя.Pak dori prevodach da ti prevede pismenata rabota. Ami izpitite? Obiknoveno ima pone po edin "question à développement". Az lichno izlishni pari nyamam, pak i taka se spravyam, e, az si znam kak

-